Fotbalistul lui Dragnea, amenințări și presiuni pentru un jurnalist ProSport: „Te bubui dacă te prind. Gândește-te bine înainte să publici ceva” + Reacția clubului | FOTO EXCLUSIV

Fotbalistul lui Dragnea, amenințări și presiuni pentru un jurnalist ProSport: „Te bubui dacă te prind. Gândește-te bine înainte să publici ceva” + Reacția clubului | FOTO EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dezvăluirile ProSport de duminică despre situația de la Turris Turnu Măgurele au creat agitație în Teleorman, județ controlat în continuare de familia Dragnea. Pe lângă suporterii echipei care au pus presiune pe autorul articolului să șteargă știrea s-a numărat și unul dintre jucătorii echipei.

E vorba despre fundașul central Bogdan Matei (31 de ani), care n-a stat prea mult pe gânduri și i-a scris în privat jurnalistului Alin Grigore. Jucătorul a fost nemulțumit de faptul că în articolul de duminică a fost prezentat faptul că Valentin Dragnea i-a propus antrenorului Erik Lincar să-și dea demisia după eșecul cu Ripensia, scor 2-4. Mai mult, în aceeași știre se menționează că jucătorii se laudă în vestiar că au clipuri compromițătoare cu patronul Valentin Dragnea.

3 meciuri a jucat Bogdan Matei pentru Turris în acest sezon, el venind după o accidentare. În meciul cu Ripensia a fost rezervă neutilizată.

Bogdan Matei, actualul jucător de la Turris

Amenințări și presiuni de la jucătorul lui Valentin Dragnea!

Fostul căpitan al echipei, Bogdan Matei, l-a amenințat pe jurnalist căruia i-a propus să șteargă articolul pentru „a rămâne prieteni”. Văzând că presiunea nu dă roade, Bogdan Matei a plusat: „Dacă te prind te bubui, că ești prost și nu înțelegi nimic”.

ProSport vă prezintă întreaga discuție în galeria foto de mai sus, însă în textul de mai jos puteți citi cele mai importante pasaje din discuția dintre jucător și reporter.

Bogdan Matei: Mai bine ștergi tot articolul și rămânem prieteni. Și îți fac și cinste
Reporter: De ce crezi că l-aș șterge?
Bogdan Matei: Că sunt eu băiat bun. Și că vreau binele echipei.
Reporter: Replica ta va fi publicată în ProSport să știi.

25.000 de euro e cota de piață a lui Bogdan Matei pe transfermarkt.de.

Vestiarul lui Turris s-a rupt!

Deși susține că articolul nu este adevărat, Bogdan Matei spune că în vestiarul echipei s-au format două tabere, jucătorii bănuindu-se între ei că dau informații presei. 

Bogdan Matei: Tu știi ce ai făcut cu articolul ăsta? Ne-ai separat în două grupuri acum. De unde știai tu de ele?
Reporter: De ce s-ar forma două grupuri dacă toți vă considerați curați? Dacă informațiile mele n-ar fi reale, ar trebui să nu vă intereseze și să rămâneți prieteni, fără să fiți două grupuri.
Bogdan Matei: Păi tu ce spui acolo cu cei 10 jucători… De unde știi tu astea?
Reporter: 10 jucători sunt cei care vor pleca oricând dacă Lincar va fi dat afară.
Bogdan Matei: Care sunt ăia 10?
Reporter: Se știu ei.

„Dacă te prind te bubui, că ești prost și nu înțelegi nimic”

Bogdan Matei a mai încercat o dată să-l convingă pe reporter să șteargă știrea, doar că de data asta s-a aprins și a trecut la amenințări categorice!

Bogdan Matei: Mamă, ce sărac ești! Băi, idiotule! Te contrazici în postări. Nu te-a amenințat nimeni. Ești un prost ce vrei să te afirmi. Arată filmulețele alea dacă ești șmecher. Gata, m-am lămurit. Acum dacă te prind te bubui, că ești prost și nu înțelegi nimic. Ți-am explicat care e situația și tu nu ai înțeles nimic.
Reporter: Opa! Amenințări mai puternice. Cum o să mă bubui?
Bogdan Matei: Nu-ți mai zic nimic și nu te-am amenințat. Am vrut să-ți deschid ochii. Tu ai pus botul la alții din ce-mi dau seama. M-am lămurit și cu presa. Căutați doar râcă.
Reporter: Te anunț încă o dată că amenințările tale vor fi făcute publice. Presa caută râcă, dar tu ești cel care spune că o să mă bubuie.
Bogdan Matei: Ești fraier rău, mă jur! Eu am vrut să fiu prietenul tău, dar văd că nu am cu cine. Vezi că eu sunt băiat bun. Dacă tu cauți scandal cu mine aia e. O să ai. E alegerea ta.
Reporter: Eu nu te bubui, dragul meu „prieten”.
Bogdan Matei: Era o glumă. Nu sunt genul. Nu am dat o palmă cuiva în viața mea. Sunt dezamăgit de postarea ta și nu cred că a plecat de la asta. De la tine. În fine aia e. Sunt băiat bun.
(…)
Bogdan Matei: E cazul să ștergi dacă vrei să rămânem prieteni.
Reporter: Eu nu te bubui pe tine. Nu am prieteni în meseria asta. Înțelege!
Bogdan Matei: Nu ai cum la ce caracter ai. Ești mic încă și vrei să te afirmi. Te înțeleg pe deoparte.

„Gândește-te bine înainte să publici ceva”

În finalul discuției, fundașul lui Turris i-a aplicat un ultim avertisment reporterului ProSport.

Bogdan Matei: Sincer, nu am vrut să fac nimic, dar mi-am dat seama că nu te duce capul și dacă chiar faci aia publică (n.r. discuția), atunci o să se întâmple să vedem dacă poți să faci față la ce publici tu… Gândește-te bine înainte să faci asta. Ești redus mintal, copile! Și ai vrut să te afirmi cu asta. Am înțeles.

Președintele lui Turris promite că vor fi luate măsuri!

Mădălin Ioniță, președintele lui Turris Turnu Măgurele, promite că vor fi luate măsuri împotriva jucătorului care l-a amenințat pe jurnalistul ProSport.

„Vă promit că o să ajung la club și o să aplic regulamentul de ordine interioară. Eu am informații despre ce ați discutat dumneavoastră cu domnul Matei. A făcut-o în nume propriu, nu cred că a făcut-o din partea clubului. El spune că a fost căpitan și trebuia să ia apărarea clubului? Dacă a pronunțat numele clubului, a greșit. Vă promit că o să iau măsuri cu domnul Bogdan. Avem un regulament de ordine interioară și o să-l aplicăm. O să propun în Consiliul de Administrație și acolo se vor lua măsuri. Nu vă așteptați că o să-l dăm afară. O să am și o discuție separată cu jucătorul. Vă garantez că veți fi primul care o să aflați decizia”, a declarat Mădălin Ioniță pentru ProSport.

„N-a fost nicio discuție legată de o plecare de-a lui Erik Lincar. Nu i-a cerut nimeni din club demisia domnului Lincar. Vom continua cu el. Avem obiectiv intrarea în play-off și promovarea în Liga 1. Dacă tragem linie și vedem că nu mai suntem în cărțile calificării, atunci trebuie să luăm măsuri. Nu trebuie să cerem aprobarea jucătorilor să schimbăm un antrenor” – Mădălin Ioniță, președinte Turris Turnu Măgurele

Erik Lincar, mesaj pe Facebook!

Întrebat duminică despre propunerea lui Valentin Dragnea de a-și da demisia, Erik Lincar nici n-a confirmat, nici n-a infirmat informațiile noastre: „Până în acest moment nu am vorbit cu nimeni din conducerea clubului, o poziție oficială ar putea s-o aibă președintele clubului”, a declarat Erik Lincar pentru ProSport.

Ulterior, după ce articolul a fost publicat, antrenorul lui Turris a revenit cu un mesaj pe contul său de Facebook.

„Aș vrea să dezmint câteva informații apărute azi, in presă! Nu mi s-a cerut demisia. Nu există niciun conflict între mine/jucători și patronul echipei. Și aici la Turnu Măgurele, ca și la celelalte echipe pe care le-am antrenat am avut parte de relatii profesionale de bună calitate, cu patronii de club.

Altfel, nu aș fi acceptat colaborarea. Cunosc caracterul jucătorilor și mă îndoiesc că vreunul dintre ei s-ar coborî la acest nivel și ar face afirmații neadevărate. Deși în ultimele 24 de ore am avut parte de multe intrigi din afara clubului cred cu tărie că abilitățile, calitățile și caracterul jucătorilor mei vor triumfa!”, a scris Lincar pe contul său de Facebook!

Deși are 31 de ani, cel mai înalt nivel al lui Bogdan Matei a fost la Liga 2. Acesta a evoluat de-a lungul carierei pentru Victoria Brănești, Putnok, Viitorul Axintele, Chindia Târgoviște, CSM Alexandria, Academica Clinceni și Oțelul Galați.

Alin Grigore / Autor
Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen