"Ar fi benefic să aducem mai aproape de craioveni o echipă de divizia B"

6 ian 2012 1214 afişări Liga 2
"Ar fi benefic să aducem mai aproape de craioveni o echipă de divizia B" no title

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a reacţionat după articolul apărut în Prosport, despre posibila aducere în Craiova a divizionarei secunde FC Olt. Preşedintele CJ susţine că nu s-a implicat în niciun fel în vreo discuţie pentru aducerea grupării din Olt la Craiova, dar spune că pentru oraş ar fi un lucru benefic şi nu exclude o colaborare pe viitor. "Am auzit de declaraţiile reprezentanţilor acestei echipe, dar eu nu sunt implicat în niciun fel în aceste discuţii, nici cu domnul Postolache, nici cu altcineva, dar acest lucru nu cred că ar deranja. Dimpotrivă, dacă vom putea să aducem mai aproape de craioveni şi de doljeni o echipă de fotbal de Divizia B, cred că este un lucru benefic. Din punctul de vedere al CJ Dolj, nu pot să vă spun că s-ar putea implica cu ceva mai mult decât cu ceea ce are în prezent, respectiv cu clubul de copii şi juniori, care produce talente. Dacă va fi vorba vreodată să avem vreo colaborare în condiţiile legii, o putem face, dar mai mult de atât nu pot să spun", a declarat Prioteasa în cadrul unei conferinţe de presă.

"Să reînvie Universitatea"

Acesta şi-ar dori însă şi ca Universitatea să revină în fotbalul românesc: "în continuare mă gândesc că ar trebui să renască Universitatea Craiova. Trebuie să considerăm că anul 2011 a fost unul care a adus pentru noi toţi unul din lucrurile pe care nici nu şi le-a imaginat cineva vreodată că s-ar putea întâmpla, ca cea mai iubită echipă de fotbal din România să fie dezafiliată".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.