A impresionat pentru Poli în meciul cu Ajax, dar e păcălit de propriul impresar: "Nu a fost de partea mea! Vreau să joc, nu mă interesează banii"

16 feb 2013 5281 afişări Liga 2
A impresionat pentru Poli în meciul cu Ajax, dar e păcălit de propriul impresar: "Nu a fost de partea mea! Vreau să joc, nu mă interesează banii" A impresionat pentru Poli în meciul cu Ajax, dar e păcălit de propriul impresar: "Nu a fost de partea mea! Vreau să joc, nu mă interesează banii"

Fundaşul care a fost desemnat omul meciului la Amsterdam, în partida Ajax - Poli, din urmă cu trei ani şi jumătate, este aproape de a deveni jucător liber de contract.

Ioan Mera doreşte să-şi rezilieze contractul cu Alania Vladikavkaz, după ce atât clubul rus, cât şi impresarul fotbalistului nu s-au comportat corect faţă de el.

"Sper să apară ceva noutăţi săptămâna viitoare, să se rezolve rezilierea contractului şi să-mi găsesc cât mai repede o echipă la care să joc până în vară. Nu contează banii, eu vreau neapărat să joc. E şi dorinţa mea să-mi reziliez contractul, e şi dorinţa lor, pentru că e greu să joci acolo. Vin mulţi jucători în fiecare pauză competiţională, nu contează dacă joci bine sau rău, tot timpul se schimbă jucătorii şi nu îmi pare aşa de rău, ţinând cont că Alania se bate la retrogradare", a spus Mera.

Fundaşul trebuia să plece la Moscova luna trecută, pentru a se prezenta la reunirea Alaniei, însă impresarul său, basarabeanul Dumitru Sandu, i-a spus să rămână la Timişoara, până când îi găseşte o altă echipă, pentru că Alania vrea să-l împrumute.

"Au fost nişte probleme cu contractul meu, impresarul nu a fost de partea mea şi nu ştiu dacă voi mai continua colaborarea, chiar dacă am contract cu el. El ar trebui să apere interesele mele în primul rand, nu cele ale Alaniei. El a fost de partea Alaniei şi îmi pare rău că nu am decis să merg la Moscova atunci când era programată reunirea lotului. El mi-a zis să stau acasă, până când mă vor împrumuta, apoi au fost altele la mijloc. Cuvântul omului în ziua de azi nu mai are valoare şi sper ca de acum să-mi fie învăţătură de minte şi să nu mai am încredere în oameni şi mai ales în cei care sunt aşa zişi apropiaţi mie. O să mă zbat singur, o să trec şi de perioada asta şi o să fie bine până la urmă", a declarat fundaşul de 26 de ani.

Mera speră să îşi găsească o echipă în România, pengtru el fiind mai important acum să aibă meciuri în picioare decât să îşi găsească un salariu bun. "Aş vrea să-mi găsesc o echipă în Liga I, dacă mă doreşte cineva. Semne nu ştiu dacă o să apară, că eu nu pot să sun la cluburi să mă primească. Dar important pentru mine e să joc, nu contează neapărat banii. În Rusia am plecat pentru viitorul meu şi al familiei mele.Tot timpul mă gândesc la Timişoara, chiar dacă vorbim de liga a cincea sau a doua, chiar dacă vorbim de ACS sau de Poli, dar de ACS nu cred că putem discuta. Dacă ei nu m-au primit la antrenament, nu pot să îi întreb dacă mă iau şi pe mine în echipă. Eu nu mă autopropun la echipe", a spus fundaşul timişorean.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.