Zapata nu mai este jucătorul Stelei! Ultimul columbian a părăsit Ghencea

14 dec 2010 140 afişări Comentează şi tu Liga 1
Zapata nu mai este jucătorul Stelei! Ultimul columbian a părăsit Ghencea Zapata nu mai este jucătorul Stelei!

De ieri, Robinson Zapata nu mai este jucătorul Stelei. Portarulcolumbian şi-a încheiat pe cale amiabilă colaborarea curoş-albaştrii, fiind convins de patron să renunţe la contractul săucontra salariului pe luna octombrie, plus trei bilete de avioncătre ţara sa natală.

Forma bună în care se află Ciprian Tătăruşanu, dar şi faptul că nua mai intrat în graţiile patronului, şi ale staffului tehnic aufăcut din Robinson Zapata un renegat. Intrat în ultimele şase lunide contract, Zapata a primit o ofertă consistentă din Bulgaria,însă portarul a refuzat transferul său către Levski Sofia. Motivula fost suficient pentru a-i scoate din sărite pe şefii de laSteaua, care plăteau anual 180.000 de euro pentru salariulacestuia. Roş-albaştrii se înţeleseseră cu gruparea bulgară, însăcolumbianul a vrut să aştepte finalul campionatului pentru a plecaliber de contract şi a-şi putea negocia singur remuneraţia.

L-auconvins cu salariul pe octombrie

Între timp, Zapata a cedat, iar ieri, cele două părţi au ajuns laun acord. Astfel, portarul columbian a fost convins să renunţe laultimele şase luni pe care le mai avea în contract, primind înschimb salariul său pe luna octombrie şi trei bilete cu destinaţiaColumbia.

180 de mii deeuro avea Zapata la Steaua

85 de jocuri a evoluatZapata pentru Steaua

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.