Wesley şi-a făcut formaţie! Mijlocaşul Vasluiului cântă la chitară şi la mandolină

26 apr 2011 626 afişări Liga 1
Wesley şi-a făcut formaţie! Mijlocaşul Vasluiului cântă la chitară şi la mandolină Wesley şi-a făcut formaţie! Mijlocaşul Vasluiului cântă la chitară şi la mandolină
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Plecat dintr-o familie nevoiaşă, asemenea multor fotbaliştibrazilieni, mijlocaşul lui FC Vaslui, Wesley Lopes, are o pasiuneinedită: muzica pagode. El şi-a făcut o formaţie în ţara natală,care se numeşte Pele Morena, în traducere: piele măslinie sau pielebronzată. Wesley "evoluează" la chitară şi la mandolină!

Când se află în vacanţă, Wesley nu este atras de marile metropolevest-europene, ci se duce glonţ către familia sa din Brazilia.Acolo îşi adună fraţii şi prietenii în jurul mamei sale şidistracţia începe lângă un grătar. "Nu plec nici la Londra,nici la Paris, pentru că acasă mă simt cel mai bine, iubesc să-mifie casa plină şi să mă întâlnesc cu toţi prietenii", ne-apovestit Wesley.

A datspectacol cu 100 de fani!

Sud-americanul îşi reuneşte toţi amicii, nu neapărat pentru grătar,ci pentru a cânta ore în şir muzica preferată a brazilienilor,pagode. "Avem şi formaţie. Când mă duc acasă, ne strângemtoţi şi cântăm. Odată am dat şi spectacol, cred că erau în jur de100 de oameni, a fost distracţie maximă, ne-au aplaudat. Cred că,dacă m-aş lăsa de fotbal, mi-aş găsi uşor alt job", acontinuat brazilianul, care n-a ezitat să glumească pe seamafaptului că ar putea chiar să cânte la bătrâneţe la nunţi şi labotezuri.

Pagode este un stil de muzică brazilian, cu originea înSalvador, ce poate fi considerat un subgen al sambei

10goluri a înscris Wesley în acest campionat pentruFC Vaslui

Eu m-am născut într-o familie săracă şi nu pot săuit de unde am plecat şi mai ales nu pot să-mi uit prieteniialături de care poate am împărţit un colţ depâine
Wesley Lopes, mijlocaş FC Vaslui

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.