Wellington dezvăluie ce a vorbit cu arbitrul Balaci: "A zis că îmi dă roşu. A fost mult prea mult". INTERVIU | Brazilianul a povestit ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid

4 oct 2014 5658 afişări Liga 1
Wellington dezvăluie ce a vorbit cu arbitrul Balaci: "A zis că îmi dă roşu. A fost mult prea mult". INTERVIU | Brazilianul a povestit ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/13365139/2/db1.jpg

După incidentele cu tentă rasistă în care a fost implicat, Wellington Carlos Da Silva, atacantul de 26 de al celor de la Concordia Chiajna şi-a mai revenit din punct de vedere emoţional. Într-un interviu acordat pentru ProSport, brazilianul a dezvăluit reacţiile incredibile ale arbitrului Marian Balaci, cel care l-a ameninţat cu acordarea unui cartonaş roşu în momentul în care Wellington i-a spus că a fost aruncată înspre el cu o coajă de banană.

ProSport: Salut! Ce faci? Ţi-a mai trecut supărarea?
Wellington:
Normal că mi-a trecut supărarea. M-am liniştit. După meci am fost la spital pentru că am avut probleme cu buza. Mi-au pus patru copci şi într-o săptămână o sa fiu bine.

Ce i-ai spus arbitrului în minutul 59?
Auzi cum fac fanii? "Hu, hu hu!" (Wellington a reprodus sunetele scoase de fanii rapidişti) Nu e normal aşa ceva!

Şi el ce ţi-a spus?
Lasă-mă în pace! Şi mi-a dat cartonaş galben. Înseamnă că tot eu sunt de vină...


Marian Balaci (foto, în dreapta) nu a fost receptiv la mesajele transmise de Wellington

Arbitrul a zis că îmi va da ”roşu”

Momentul cu coaja de banană cum a fost?
După fluierul arbitrului, în drumul spre vestiare cineva a aruncat în mine şi i-am zis arbitrului. El mi-a zis că îmi va da roşu. Nu e normal aşa ceva. Şi la magazin dacă te duci şi aruncă cineva cu coaja de banană nu e normal. Şi la alte meciuri am mai auzit aceste sunete, dar se opreau. Acum a fost prea mult.

Ai fost foarte afectat după meci. De ce ai plâns?
Pentru că la meci au fost copilul şi soţia mea. El are patru ani. M-a întrebat de ce aruncă în mine. Nu am ştiut ce să-i zic. Asta e!

Marian Rada a spus că e posibil ca tu să fi jucat teatru. Cum comentezi?
Trebuia să verifice ce s-a întâmplat. Dacă nu a auzit nimic la meci şi nu a văzut nimic înseamnă că e nebun. Eu am venit în România să muncesc şi respect pe toată lumea. Vreau doar respect pentru mine şi pentru familia mea.

Te-ai gândit să pleci din România în urma acestui incident?
Eu vreau să plec din România, dar nu din cauza asta. Vreau să ajung la mai bine.

La ce măsuri te aştepţi?
O să mă duc la antrenament şi o să vorbesc cu Narcis Răducan sau cu altcineva de la club şi voi vedea dacă voi face ceva. Aş vrea să se ia nişte măsuri la federaţie. Dacă nu va fi aşa, astfel de lucruri se vor repeta. Vor veni alţi jucători negri, din Africa poate şi vor păţi la fel.

Ce mesaj le transmiţi fanilor Rapidului?
Cei mai mulţi suporteri nu au nicio vină. Au fost 7-8 care au venit la stadion cu intenţii negative. Vreau ca cei care au greşit să plătească.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.