Vraci pentru Tănase!

4 sep 2009 38 afişări Liga 1
Vraci pentru Tănase! Totul pentru Tănase!

A trecut o lună de când Cristi Tănase, noua bijuterie cumpărată cu 1,8 milioane de euro de la FC Argeş, s-a transferat la Steaua şi încă nu a apucat să debuteze.

Pentru că Gigi Becali tot întreabă când îl va putea vedea pe teren pe Cristi Tănase şi presiunea patronului e evidentă, steliştii se gândesc să apeleze serviciile unui medic naturalist, un „vraci modern”. „Specialistul” e de fapt o femeie din Belgrad care e cunoscută în lumea fotbaliştilor drept „doamna Mariana” şi căreia i-au călcat pragul mulţi fotbalişti ai echipei naţionale a Serbiei, de la AC Milan şi chiar din România. Tănase nu poate fi aruncat încă în luptă, deoarece fotbalistul a venit accidentat de la FC Argeş, el suferind două rupturi musculare în două locuri diferite ale piciorului, lucru care nu i-a dat voie să se antreneze 100%  până acum. Patronul Gigi Becali nici nu ştie probabil de complicaţiile medicale ale jucătorului său de tot cere introducerea lui pe teren.

Vindecă numai sportivi

Fotbalistul ex-piteştean ar putea intra doar forţat în meciul următor cu Gaz Metan. „În trei-patru zile, Cristi Tănase poate fi pus pe picioare dacă merge la doamna Mariana. Bergodi o ştie probabil de la Iaşi, când i-a făcut bine doi fotbalişti, pe Bâlbă şi Miclea”, a spus o persoană care cunoaşte metodele de lucru ale specialistei din Belgrad. „Doamna Mariana” a descoperit o substanţă naturală asemănătoare celei prin care se hrăneşte fătul atunci când se află în burta mamei şi are la dispoziţie un aparat unicat cu care vindecă orice leziune musculară. La ea vin numai sportivi, pentru că un om normal nu are muşchii la fel de antrenaţi să reziste la tratamentul care conţine şi electroşocuri.


400 de euro costă o şedinţă de terapie la cabinetul „doamnei Mariana”


Dolha, Toni şi Mara au fost pacienţii ei

Cabinetul „Doamnei Mariana” a fost călcat şi de fotbalişti ce activează în Liga I. Ultimul dintre ei a fost Emilian Dolha, care în finalul campionatului trecut a suferit o leziune musculară de 4 cm şi în câteva zile a fost pus pe picioare şi a jucat imediat în partida cu Unirea Urziceni. Alţi pacienţi ai ei au mai fost Toni şi Mara de la CFR şi Hugo Luz de la FC Vaslui. Sârbii Pantelic şi Ivica Dragutinovici au fost şi ei la „Doamna Mariana”, şi acum joacă fără probleme la Ajax, respectiv Sevilla.

Gigi Becali n-a vrut nici psiholog la echipă

Conducerea Stelei se teme ca nu cumva patronul Gigi Becali să se opună acestei iniţiative, cunoscut fiind ca un adept al metodelor tradiţionale de vindecare ale corpului uman. El le-a alungat până şi femeile psiholog care au fost angajate în mare secret de Steaua, la începutul anului, pentru a-i remonta psihic pe jucătorii lui Marius Lăcătuş.

Hoddle a fost demis din cauza unui „vraci”

Fostul selecţioner al Angliei, Glenn Hoddle, a apelat adesea la puterile de vindecare ale vracilor. Eileen Drewery, cea care l-a vindecat pe vremea când era jucătorul lui Tottenham de o accidentare care putea să-i încheie cariera, a fost şi cea care l-a costat postul de selecţioner al Angliei. Tehnicianul a cerut angajarea „vindecătoarei” la lotul naţional, însă propunerea i-a făcut pe oficialii federaţiei să-i ceară demisia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.