Vor să facă Unirea! Lotul Urziceni, analizat!

11 oct 2010 45 afişări Comentează şi tu Liga 1
Vor să facă Unirea! Lotul Urziceni, analizat! Vor să facă Unirea

Înscăunat pe banca roş-albastră a treia oară, Marius Lăcătuşdoreşte ca în acest mandat echipa să nu mai rateze locul 1. Şipentru că Gigi Becali a investit foarte mult în vară, Lăcătuş n-arvrea să-şi bată joc de banii patronului şi i-a solicitat lui NarcisRăducan să-i întocmească rapoarte de joc pentru fiecare jucătorialomiţean.

Pentru că la Unirea Urziceni toţi cei şapte fotbalişti aveau unrandament excepţional, iar la Steaua scârţâie, Lăcătuş doreşte să-iintegreze cât mai repede în primul "11". În cursul săptămâniitrecute, tehnicianul i-a cerut noului manager sportiv, NarcisRăducan, să-i întocmească rapoarte despre fiecare jucător venit dela fosta campioană.

"Marius vrea să câştige timp şi să cunoască cât mai repedeatât potenţialul lor, cât şi postul pe care ar da cel mai bunrandament. Răducan îi ştie cel mai bine, iar cunoştinţele lui nesunt de folos acum", au dezvăluit surse din cadrulclubului roş-albastru.

ProSport vă prezintăradiografia jucătorilor proveniţi de la UnireaUrziceni:

Galamaz
Adus ca o vedetă din postura de căpitan al ialomiţenilor,fotbalistul n-a rupt gura târgului. De ce? Fundaşul dă dovadă de unplasament foarte bun, însă nu are viteză. La Urziceni, Galamaz eratot timpul sprijinit de mijlocaşi, care coborau pentru a ajutaechipa, iar căpitanul venea pe mingea a doua, degajând saurezolvând, fără mari bătăi de cap, fazele delicate.

Brandan
Un jucător polivalent şi disciplinat. Venit la Urziceni caînchizător, Brandan s-a transformat în fundaş stânga, Petrescunefiind mulţumit de evoluţiile lui Bordeanu. Driblează, vede binejocul şi este dispus la efort. La Steaua, patronul îl vrea îndefensivă, însă pentru tricoul de titular se va bate cuLatovlevici, care traversează o perioadă bună.

Apostol
Singurul jucător din cei şapte care a reuşit să se integreze!Motivul? Un fotbalist tupeist, atât pe gazon, cât şi în afara lui.Mereu cu capul sus, fotbalistul poate evolua la mijlocul terenuluipe orice post. Folosit în sistemul 4-2-3-1 sau 4-3-3, Apostol afost mereu omul din margine, responsabil cu ruperea de ritm şipasele decisive.

Ricardo
Perfect pentru postul de închizător! Protejează foarte bine balonulşi luptă pentru fiecare minge. În timpul jocului are o determinareieşită din comun, însă sunt momente când devine delăsător. LaUnirea Urziceni nu venea niciodată la timp la reunire şi de fiecaredată avea un surplus de câteva kilograme. Nu este un jucătorpolivalent, neputând evolua decât în faţa apărării.

Onofraş
Întotdeauna al doilea vârf. Nu poate evolua vârf împins! De ce?Ratează cu seninătate, iar din această cauză Petrescu i-a găsit oaltă întrebuinţare. Având o bună viteză şi fiind recunoscut ca unmaratonist desăvârşit, Onofraş a fost numit responsabil cu pasadecisivă. Să aducă mingea în faţă şi să-l pună în valoare peatacantul de careu. În sistemul 4-4-1-1, Onofraş era mereu utilizatca al doilea atacant, iar în 4-2-3-1, era folosit în margine.

Marinescu
Perla de la Urziceni, fotbalistul de 26 de ani era consideratnumărul 10 de Dan Petrescu. Şut puternic, tehnică de invidiat şifoarte cuminte în viaţa privată, mijlocaşul este cel mai apreciatjucător de către Gigi Becali. Patronul stelist i-a întocmit uncontract pe cinci sezoane, faţă de restul, cu care s-a înţeles pedouă sezoane.

Bilaşco
Golgheterul ialomiţenilor a devenit la Steaua umbra lui Kapetanos!Jocul roş-albaştrilor cu pase pe jos şi în viteză îl dezavantajeazăpe atacant, care la Urziceni, având o lovitură foarte bună de cap,era asaltat de centrări.

"Jucătorii de la Unirea Urziceni trebuie integraţicât mai repede. De asta l-am şi adus pe Narcis Răducan. Ştie cum îifolosea Dan Petrescu", Gigi Becali, finanţatorSteaua

"Ilie Dumitrescu nu-l folosea pe Brandan undetrebuie. I-am şi zis că, dacă nu mă crede pe mine, atunci să-iîntrebe pe cei care se pricep mai bine ca el", GigiBecali, finanţator Steaua

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.