Voluntari e supercampioana fotbalului românesc! Ilfovenii înving Viitorul la Botoșani, 1-0, și câștigă al doilea trofeu în mai puțin de două luni. Costin Lazăr, erou la 36 de ani

Autori: Dan Mirea, Razvan Toma Publicat: 09 Jul. 2017, 22:58 Actualizat: 09 Jul. 2017, 22:59 Liga 1
  • Viitorul – FC Voluntari 0-1 (Lazăr 12), la Botoșani

FC Voluntari a câștigat în premieră Supercupa României, după un meci câștigat cu 1-0 împotriva celor de la Viitorul Constanța. Este al doilea trofeu din istoria clubului înființat în 2010.

Hagi a început cu câteva surprize în primul „11”, cu Mățan și cu Cicâldău, dar și cu nou-venitul Dumitraș. Meciul a fost tranșat încă din prima repriză de ilfoveni la o fază excelent construită de Marinescu și finalizată de Lazăr, în minutul 12. 

Viitorul a terminat meciul cu un jucător mai puțin, după ce Vînă a fost eliminat în minutul 34 pentru al doilea cartonaș galben. 

Atacurile campionilor au fost apatice, iar Voluntariul a știut să conserve excelent rezultatul obținut încă din minutul 12 al partidei. 

Echipele de start:

  • FC Viitorul: Rîmniceanu – Dumitraș (Benzar 46), Țîru, Boli, Ganea – Lopez, Nedelcu (Herea 71), Vînă – Mățan, Chițu (Casap 46), Cicâldău
  • Rezerve: Buzbuchi – M. Constantin, Mladen, Benzar, Casap, Herea, Țucudean
  • FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte – Lazăr, Răuță – Deac (Ivanovici 71), Marinescu, Olteanu (Pârcălabu 83) – Bălan (Căpățână 90)
  • Rezerve: Petrariu – Leasă, Tăbăcariu, Ivanovici, Căpățână, Pârcălabu, Popadiuc

22:50 FINAL! Viitorul – FC Voluntari 0-1, iar ilfovenii sunt supercampionii României!


22:37 Elevii lui Hagi nu se sincronizează la o fază în propria jumătate, mingea e recuperată de ilfoveni, iar Boli este nevoit să faulteze pentru a stopa faza de atac a adversarilor. Colțescu îl avertizează pe fundașul central cu cartonașul galben. 


22:27 Herea debutează la Viitorul. Hagi îl scoate pe Nedelcu și introduce pe teren decarul echipei.


22:26 Atacurile Viitorului sunt apatice, iar campionii reușesc să pună în periculo poarta lui Balauru dintr-o fază fixă. Intrat la pauză, Casap își asumă execuția, dar mingea se duce în plasa laterală, iar scorul rămâne 1-0 pentru Voluntari. 


22:14 Benzar avansează până în marginea careului advers și șutează la poartă, dar execuția acestuia este destul de moale, iar portarul Voluntariului reține fără probleme. 


22:06 Hagi își pune mâinile în cap, după ce echipa sa a ratat ocazia de a egala. Cicâldău driblează în careu, trece de doi oameni, pasează în fața porții, acolo unde Lopez pune latul, dr mingea ajunge fără emoții în brațele lui Balauru. 


22:02 A început repriza secundă. Hagi schimbă la pauză! Ies Chițu și Dumitraș, intră Casap și Benzar.


21:48 Pauză! Viitorul – Voluntari 0-1


21:37 Ilfovenii ratează șansa desprinderii pe tabelă. Marinescu, pasatorul decisiv de la primul gol, este găsit în mijlocul careului, dar execuția acestuia cu capul se duce mult pe lângă poartă. 


21:33 Misiunea Viitorului la Botoșani se complică, după ce Vină este eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Deac îi ia fața mijlocașului lui Hagi, iar acesta din urmă uită că este deja avertizat și oprește contraatacul. Colțescu nu stă pe gânduri și îl trimite la cabine pe Vînă. 


21:21 Fotbaliștii Voluntariului stau bine pe teren până în acest moment și închid perfect spațiile către propria poartă. Viitorul a avut doar o ocazie, după ce Lazăr a deschis scorul, dar șutul lui Nedelecu a trecut mult peste poartă. 


21:14 GOOOOOOL VOLUNTARI! După un început echilibrat de meci, ilfovenii se desprind pe tabela de marcaj. Marinescu primește o minge pe culoar, pătrunde pe partea dreaptă, ezită să centreze în primă fază, dar îl vede pe Lazăr și îi trimite la bara a doua, iar fostul rapidist deschide scorul cu o lovitură de cap din careul mic.


21:11 Viitorul se apropie din nou de poarta Voluntariului. La un corner executat de pe dreapta, mingea e respinsă până la marginea careului de defensiva ilfovenilor, Mățan apare și trage plasat la bara a doua, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.


21:06 Ilfovenii au început să riposteze la atacurile Viitorului. Deac centrează de pe partea dreaptă, nu imprimă mingii destul efect, iar aceasta se duce spre poarta adversă, dar Rîmniceanu scoate în corner de sub bara transversală.


21:03 Viitorul, cu tinerii Mățan și Cicâldău, dar și cu noua achiziție Dumitraș, începe tare meciul și ține în apărare Voluntariul, în aceste prime minute ale meciului de la Botoșani, fără a șuta spre poarta lui Balauru.


21:00 A început Supercupa României disputată între câștigătoarea Ligii 1, Viitorul, și câștigătoarea Cupei României, FC Voluntari. 


UPDATE | Viitorul va juca în albastru, în timp ce FC Voluntari va evolua în echipamentul vișiniu.


Nici nu s-au uscat bine inscripțiile celor două echipe pe trofeele câștigate, că a și venit momentul disputării celei de-a 19-a ediții a Supercupei. Este o finală inedită, așa cum au fost și cele două câștigătoare ale trofeelor ediției trecute. Două echipe ale căror nume încep cu litera V și care pentru o perioadă au fost concitadine și chiar în strânse relații, până să se ridice casa dobrogenilor. Evident că pentru ambele este o premieră, așa că una din cele două vitrine abia așteaptă să mai primească imediat un nou trofeu. Finala Supercupei are o un caracter ciudat, ea fiind rezultanta faptelor din fosta ediție, dar se joacă precum ar fi prima competiție din cea nouă. Premieră este și orașul Botoșani în calitate de gazdă (a 5-a din istoria competiției), o alegere a șefului FRF care vrea să-i recompenseze pe cei ascultători… Trăiască yesmanii!


Indiferent de rezultat, va deveni a 4-a ediție consecutivă în care trofeul va merge în provincie. Prima șansă o are, ca de obicei, campioana, Viitorul, mai ales că în cazul de față, în Liga I din 4 întâlniri cu cei de la FC Voluntari și le-a adjudecat pe toate! Așadar, un procent de 100%. De asemenea și lotul echipei lui Hagi este mai valoros. Însă cam așa s-a zis despre FC Voluntari și în finala Cupei cu Astra și a ieșit ce a ieșit, astfel încât popularul trofeu în cele din urmă a respirat fum de mici.

  • S-au disputat 18 ediții de supercupă.
  • Au fost 5 situații în care în același sezon campioana a câștigat și cupa, astfel încât n-a mai fost necesară disputarea supercupei. Din 2010 însă, chiar și în cazul unui event, Supercupa se dispută, câștigătoarea celor două trofee întâlnind ocupanta locului 2 în clasament.

Steaua a câștigat de cele mai multe ori trofeul, în 6 rânduri, urmată de Rapid în 4, Astra, CFR Cluj și Dinamo în câte 2, Oțelul și Ardeal câte o dată. # Unirea Urziceni – CFR Cluj în două rânduri și Astra – CFR Cluj au fost singurele finale totalmente provinciale. Viitorul – FC Voluntari va fi următaorea. # CFR Cluj a devenit prima câștigătoare din Provincie. # 14 finale s-au disputat la București (8 pe fostul stadion Național, 3 pe Național Arena și câte una în Regie, pe Cotroceni și în Giulești), 2 la Cluj (câte una pe CFR-„Dr. Constantin Rădulescu” și Cluj Arena) și câte una la Piatra Neamț și Constanța. Se va adăuga acum și Botoșani. # 11 dintre finale s-au decis după 90 de minute, 5 după lovituri de departajare și 2 în urma golului de aur. # Scoruri: de 6 ori – 1-0; de 3 ori – 1-1; de 2 ori – 2-1, 2-2; o dată – 5-0, 4-0, 3-0, 2-0, 3-2. # Media golurilor înscrise în cele 18 meciuri a fost de 2,5 (total 45).

Marius Lăcătuș este fotbalistul care a câștigat de cele mai multe ori trofeul, în 3 rânduri. Sergiu Radu a marcat cele mai multe goluri, 3. # Florin Bratu și Claudiu Niculescu sunt singurii care au marcat în două finale, iar primul dintre ei e unicul care a înscris pentru două echipe (Rapid și Dinamo). # Dominique Kivuvu (CFR Cluj) a fost singurul care și-a dat autogol. # Belgianul Manuel Godfroid a fost primul jucător străin care și-a adjudecat trofeul. L-au mai urmat alți 53: Makinwa, Ziyati, Gaev, Mariko, BožoviÇ, Cesinha, Nuno Claro, Tony, Cadú, Hugo Alcântara, Peralta, Dani, Culio, Ruiz, Dubarbier, Y. Koné, Piccolo, Edimar, Kivuvu, Culio, Traoré, BjelanoviÇ, Grahovac, Perendija, Ibeh, Viglianti, Issa Ba, Mansaly, Georgievski, SzukaÅ‚a, NikoliÇ, Piovaccari, Yahaya, Ben Youssef, Júnior Maranhão, Laban, Seto, Bukari, Abdul Fatai, William Amorim, GolaÅ„ski, Brandán, Gorobsov, Ndoye, Kortzorg, Pedro, Manolov, Vangjeli, Geraldo Alves, Fabricio, Rick Boldrin, Boudjemaa, Filipe Teixeira. # Portughezul Cadú a fost primul jucător străin care a marcat. L-au urmat alți 6: Kivuvu, Diogo Valente, Kapetanos, NikoliÇ, SzukaÅ‚a și William Amorim. # Dumitru Dumitriu și Mircea Rednic sunt antrenorii care și-au adjudecat de cele mai multe ori trofeul, de câte 2 ori.

Bergodi a deschis drumul străinilor

Cristiano Bergodi a fost primul antrenor străin care l-a câștigat, urmat de „Toni” António da Conceição Silva Oliveira, Andrea Mandorlini și Dario Bonetti. Alexandru Tudor a condus cele mai multe finale, 3. Cel care o va arbitra pe actuala, Sebastian Colțescu, nu a mai condus până acum vreuna, fiind însă prezent ca arbitru adițional la a 14-a, cea din 2012, dintre Dinamo și CFR Cluj.

Iar Cristian Nica s-a aflat de cele mai multe ori la linie, în 6 rânduri. Pentru prima oară va fi asistent femeie, de fapt nu una, ci chiar două, Mihaela Țepușă și Petruța Iugulescu. La patru finale au fost și arbitri adiționali. Finala din ediția a 5-a, Steaua – Dinamo 2-1, a avut cea mai mare asistență, 45.000, în timp ce aceea din ediția a 11-a, CFR Cluj – Unirea Urziceni, a înregistrat-o pe cea mai scăzută, 2.000. 

Trofeul a fost cucerit de 11 ori de campioană, de 6 ori de câștigătoarea cupei și o dată de ocupanta locului 2. De cele mai multe ori, în câte trei rânduri, finala s-a disputat între Steaua – Rapid și Rapid – Dinamo. Urmează de câte două ori Steaua – Dinamo, CFR Cluj – Unirea Urziceni și Steaua – Petrolul, iar câte o dată Steaua – Gloria Bistrița, Oțelul – Steaua, Dinamo – CFR Cluj, Astra – Steaua, Ardeal – Steaua, Astra – CFR Cluj. 

Spray-ul pe gazon, din 2015

Finala din 2015 a fost primul meci din România în care s-a folosit spray-ul de marcat pentru loviturile libere. # Dintre componenții celor două echipe, Maftei (FC Voluntari) este cel mai experimentat în ceea ce privește Supercupa, cucerind 2 trofee și pierzând 3 finale. De asemenea și nou venit la Viitorul, M. Constantin, a cucerit tot de 2 ori trofeul. Apoi, Țucudean de la Viitorul, alături de C. Lazăr și Gavrilaș de la FC Voluntari l-au câștigat o dată. De asemenea, La. Marinescu și Tudorie de la FC Voluntari au pierdut câte o finală. # Dacă Gheorghe Hagi nu a apucat să apară în vreo finală de Supercupă a României în nicun fel de calitate, celălalt antrenor, Claudiu Niculescu, a câștigat ca jucător una și a pierdut 3 și așa cum s-a putut citi mai înainte, a și marcat în două din aceste partide.

Toate finalele
Ediția 1994 (1)
17.08.1994, București (Național, ora 18.00): STEAUA BUCUREȘTI – GLORIA BISTRIȚA 1 0 (0 0, 0 0)
Marcator: M. Popa (108 g.a.).
Ediția 1995 (2)
05.08.1995, București (Sportul Studențesc, ora 18.00): STEAUA BUCUREȘTI – PETROLUL PLOIEȘTI 2 0 (1 0)
Marcatori: Militaru (25), Vlădoiu (56)

Edițiile 1996 și 1997 nu s-au disputat deoarece în ambele situații, Steaua cucerise atât titlul, cât și cupa

Ediția 1998 (3)
09.09.1998, București (Național, ora 19.30): STEAUA BUCUREȘTI – RAPID BUCUREȘTI 4 0 (2 0)
Marcatori: D. Șerban (19), L. Roșu (27, 69), I. Dumitrescu (87).
Ediția 1999 (4)
06.10.1999, București (Național, ora 20.45): RAPID BUCUREȘTI – STEAUA BUCUREȘTI 5 0 (2 0)
Marcatori: Sg. Radu (3, 66, 69), Măldărășanu (25, 88).

Ediția 2000 nu s-a disputat, deoarece Dinamo a cucerit atât titlul, cât și cupa

Ediția 2001 (5)
02.03.2002, București (Național, ora 18.00): STEAUA BUCUREȘTI – DINAMO BUCUREȘTI 2-1 (1-0)
Marcatori: Trică (30, 85) – Cl. Niculescu (70).
Ediția 2002 (6)
10.08.2002, București (Național, ora 21.00): RAPID BUCUREȘTI – DINAMO BUCUREȘTI 2-1 (1-1)
Marcatori: Fl. Bratu (18), Perjă (65) – Vl. Munteanu (40).
Ediția 2003 (7)
02.08.2003, București (Național, ora 21.00): RAPID BUCUREȘTI – DINAMO BUCUREȘTI 1-0 (0-0, 0-0)
Marcator: R. Niță (92 g.a.).

Ediția 2004 nu s-a disputat, deoarece Dinamo a cucerit atât titlul, cât și cupa

Ediția 2005 (8)
31.07.2005, București (Cotroceni, ora 21.00): DINAMO BUCUREȘTI – STEAUA BUCUREȘTI 3-2 (1-2)
Marcatori: Fl. Bratu (38), Bălțoi (69), Cl. Niculescu (84) – N. Dică (15), V. Iacob (44).
Ediția 2006 (9)
22.07.2006, București (Național, ora 21.00): STEAUA BUCUREȘTI – RAPID BUCUREȘTI 1-0 (0-0)
Marcator: Oprița (89).
Ediția 2007 (10)
25.07.2007, București (Național, ora 20.45): RAPID BUCUREȘTI – DINAMO BUCUREȘTI 1-1 (0-0, 1-1) / 6-5 d.l.dep.
Marcatori: Burdujan (109) – Dănciulescu (116).

Ediția 2008 nu s-a disputat, deoarece CFR Cluj a cucerit atât titlul, cât și cupa

Ediția 2009 (11)
26.07.2009, București (Giulești „Valentin Stănescu”, ora 21.00): CFR CLUJ – UNIREA URZICENI 1-1 (1-0, 1-1), 3-2 d.l.dep.
Marcatori: Cadú (40) – Frunză (49).
Ediția 2010 (12)
18.07.2010, Cluj (CFR-„dr. Constantin Rădulescu”, ora 20.30): CFR CLUJ – UNIREA URZICENI 2-2 (1-1, 2-2), 2-0 d.l.dep.
Marcatori: Kivuvu (12), Deac (105) – Kivuvu (53a), La. Marinescu (98).
Ediția 2011 (13)
17.07.2011, Piatra Neamț (Ceahlăul, ora 20.45): OȚELUL GALAȚI – STEAUA BUCUREȘTI 1-0 (1-0)
Marcator: L. Buș (14).
Ediția 2012 (14)
14.07.2012, București (Arena Națională, ora 21.00): DINAMO BUCUREȘTI – CFR CLUJ 2-2 (1-0, 1-1), 4-2 d.l.dep.
Marcatori: Țucudean (61, 100) – Diogo Valente (35), Kapetanos (102).
Ediția 2013 (15)
10.07.2013, București (Arena Națională, ora 20.45): STEAUA BUCUREȘTI – PETROLUL PLOIEȘTI 3-0 (3-0)
Marcatori: NikoliÇ (21), SzukaÅ‚a (32), Pintilii (41).
Ediția 2014 (16)
11.07.2014, București (Arena Națională, ora 21.00): ASTRA GIURGIU – STEAUA BUCUREȘTI 1-1 (0-1, 1-1), 5-3 d.l.dep.
Marcatori: G. Enache (75) – Chipciu (45).
Ediția 2015 (17)
08.07.2015, Constanța (Farul, ora 21.00): ARDEAL TÂRGU MUREȘ – STEAUA BUCUREȘTI 1-0 (0-0)
Marcator: Axente (63)
Ediția 2016 (18)
16.07.2016, Cluj (Cluj Arena, ora 21.45): ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ 1-0 (0-0)
Marcator: William Amorim (86)

  • Câștigătoare (18 ediții, 7 echipe): 6 – Steaua; 4 – Rapid; 2 – Astra, CFR Cluj, Dinamo; 1 – Ardeal, Oțelul
  • Finale pierdute: 5 – Steaua; 4 – Dinamo; 2 – CFR Cluj, Petrolul, Rapid, Unirea Urziceni; 1 – Gloria Bistrița
  • 5 ediții nu s-au disputat

 

Autori: Dan Mirea, Razvan Toma Publicat: 09 Jul. 2017, 22:58 Actualizat: 09 Jul. 2017, 22:59 Liga 1
Pe aceeași temă
Scandal! CRBL si Oase s-au certat de la bani, după ce au câștigat ”Asia Express”
Scandal! CRBL si Oase s-au certat de la bani, după ce au câștigat ”Asia Express”
Ce spune o fostă colegă de trust a Andreei
Berecleanu: Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a aflat niciodată nicio ştire
Ce spune o fostă colegă de trust a Andreei Berecleanu: Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a aflat niciodată nicio ştire
Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 0-0 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în FINALA WTA Dubai
Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 0-0 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în FINALA WTA Dubai
Infern pe autostradă: Un camion cisternă care transporta 15.000 de litri de kerosen a explodat - VIDEO
Infern pe autostradă: Un camion cisternă care transporta 15.000 de litri de kerosen a explodat - VIDEO
BREAKING NEWS | Un club URIAS este gata sa faca oferta pentru Ianis! Prestatiile din tricoul lui Rangers i-au CONVINS! Unde poate ajunge in vara
BREAKING NEWS | Un club URIAS este gata sa faca oferta pentru Ianis! Prestatiile din tricoul lui Rangers i-au CONVINS! Unde ...
Dieta de antrenament a lui James LeBron
Dieta de antrenament a lui James LeBron
Care este mai tare: 4WD de la Dacia sau quattro de la Audi? Momentul adevărului
Care este mai tare: 4WD de la Dacia sau quattro de la Audi? Momentul adevărului
SCANDALOS! Andreea Berecleanu, făcută praf de o fostă colegă. Ce a putut să spună
SCANDALOS! Andreea Berecleanu, făcută praf de o fostă colegă. Ce a putut să spună
Cele mai
căutate piese auto de către şoferi. Greşelile frecvente care pun maşina pe butuci
Cele mai căutate piese auto de către şoferi. Greşelile frecvente care pun maşina pe butuci
LOVITURĂ de teatru! Toate sondajele s-au dat peste cap. Cine ar câştiga Primăria Capitalei dacă duminică ar fi alegerile
LOVITURĂ de teatru! Toate sondajele s-au dat peste cap. Cine ar câştiga Primăria Capitalei dacă duminică ar fi alegerile
Cu un singur BĂRBAT se poate REPOPULA planeta în doar şase luni. 50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre tine
Cu un singur BĂRBAT se poate REPOPULA planeta în doar şase luni. 50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre ...
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor
Revenire de senzaţie la FCSB. Fanii sunt în culmea fericirii. Jucătorul poate juca astăzi primele minute pentru echipa lui Becali în acest an
Revenire de senzaţie la FCSB. Fanii sunt în culmea fericirii. Jucătorul poate juca astăzi primele minute pentru echipa ...
Guvernul pregătește austeritatea! Acuze icredibile la adresa liberalilor
Guvernul pregătește austeritatea! Acuze icredibile la adresa liberalilor
Scandal la Românii au Talent! Oamenii sunt revoltați! Ce s-a întâmplat, după edișia de aseară
Scandal la Românii au Talent! Oamenii sunt revoltați! Ce s-a întâmplat, după edișia de aseară
Andreea Balan, Daniela Crudu 2? Ce i-a facut George Burcea. ABIA ACUM S-A AFLAT: „E zdrobita”
Andreea Balan, Daniela Crudu 2? Ce i-a facut George Burcea. ABIA ACUM S-A AFLAT: „E zdrobita”
Un nou FALIMENT de răsunet zguduie România. Anunţul şoc venit în această dimineaţă
Un nou FALIMENT de răsunet zguduie România. Anunţul şoc venit în această dimineaţă
Avem primele imagini cu Carla’s Dreams fără mască, pe scenă
Avem primele imagini cu Carla’s Dreams fără mască, pe scenă
Această tânără a mers cu un bărbat pe o stâncă înaltă pentru o şedinţă foto. Ce a ieşit după aceea este INCREDIBIL [FOTO]
Această tânără a mers cu un bărbat pe o stâncă înaltă pentru o şedinţă foto. Ce a ieşit după aceea este INCREDIBIL ...
Cum a ajuns un judeţ din România să aibă cel mai mare buget din istorie
Cum a ajuns un judeţ din România să aibă cel mai mare buget din istorie
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Luminița și Vasile s-au căsătorit fără să știe că sunt frați. Au făcut doi copii și acum trebuie să răspundă în fața instanței
Luminița și Vasile s-au căsătorit fără să știe că sunt frați. Au făcut doi copii și acum trebuie să răspundă ...
ANUNȚUL MOMENTULUI! S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET! Care a fost detaliul care i-a dat de gol! Am crezut că e mai simplu pentru public să înțeleagă relația dintre noi
ANUNȚUL MOMENTULUI! S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET! Care a fost detaliul care i-a dat de gol! Am crezut că e mai simplu pentru ...
SE ANUNȚĂ NUNTA ANULUI! Cu cine a înlocuit-o cel mai râvnit burlac pe Andreea Mantea
SE ANUNȚĂ NUNTA ANULUI! Cu cine a înlocuit-o cel mai râvnit burlac pe Andreea Mantea
Vremea în martie! ANM dă peste cap prognoza. Când vine de fapt primăvara?
Vremea în martie! ANM dă peste cap prognoza. Când vine de fapt primăvara?
I-a UMILIT pe polițiștii locali. Un Maybach parcat ilegal nu poate fi ridicat de mașina de tractare!
I-a UMILIT pe polițiștii locali. Un Maybach parcat ilegal nu poate fi ridicat de mașina de tractare!
Carmen Brumă, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ la munte. Vedeta a recunoscut că nu Mircea Badea a pozat-o așa: 'El mi-a făcut multe altele'
Carmen Brumă, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ la munte. Vedeta a recunoscut că nu Mircea Badea a pozat-o așa: 'El mi-a făcut ...
FOTO. Cum arată Larisa Iordache! Fosta gimnastă nu se mai ferește: și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr musculos
FOTO. Cum arată Larisa Iordache! Fosta gimnastă nu se mai ferește: și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr musculos
15 semne că femeia te înşală - care sunt cele două motive ale infidelităţii
15 semne că femeia te înşală - care sunt cele două motive ale infidelităţii