Vine în staff şi Mihail Marian! VEZI ce funcţie va ocupa la Steaua!

1 iul 2010 198 afişări Liga 1
Vine în staff şi Mihail Marian! VEZI ce funcţie va ocupa la Steaua! Vine în staff şi Mihail Marian!

Mihail Marian, fost antrenor la Sportului Studenţesc, lasfârşitul anilor 90, este ultimul nume care a cooptat în staffullui. Victor Piţurcă, informaţie prezentată în premieră de ProSport.Acesta se va ocupa cel mai probabil de viitorul Stelei: centrul decopii şi juniori.

Steaua îşi trage un băiat deştept. Mihail Marian a absolvitAcademia de Studii Economice (ASE), fiind licenţiat în ştiinţeeconomice, dar şi în fotbal, după ce a urmat studiile celebreişcoli de antrenori din Franţa, Clairefontaine. În România ecunoscut mai mult de când activa ca antrenor la Sportul Studenţesc,în perioada 1996-1997 şi 1998‑1999. Cel poreclit "Cuchi" e cumnatullui Tudorel Stoica şi a mai lucrat pentru Steaua chiar când Piţurcăera antrenorul echipei, în 2000.

Ultimaoară a lucrat la Al-Wahda
Contactat telefonic de ProSport, "Cuchi" nu a fost surprins deaceastă informaţie, mărturisindu-ne că va discuta cu Victor Piţurcădupă ce acesta se va întoarce din Austria: "Ce să zic? Vă daţiseama că este o onoare să lucrez cu Piţi. Am mai colaborat cu elacum zece ani, când eram director tehnic în Ghencea şi mă ocupam decentrul de copii şi juniori. Acum m-am întors din ţările arabe,unde am activat în ultimul an ca director al academiei de fotbal aclubului Al‑Wahda"

Florentin Dumitru, Diniţă, Gigel Bucur şi Buga sunt doar câţivadintre jucătorii promovaţi de Mihail Marian

Imaginile pot fineclare în măsura în care nu ai ochelarii speciali oferiţi gratuitastăzi, alături de ediţia tipărită a ziarului nostru. CumpărăProSportul de JOI - primul ziar integral 3D - şi vei primi opereche de ochelari prin intermediul cărora vei vedea3D

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.