VIDEO Să râdem cu Gigi: "Cultură mai multă ca mine n-a existat patron în ţară"

2 mar 2010 295 afişări Comentează şi tu Liga 1
VIDEO Să râdem cu Gigi: "Cultură mai multă ca mine n-a existat patron în ţară" Să râdem cu Gigi: "Cultură mai multă ca mine n-a existat patron în România"

Gigi Becali este o sursă inepuizabilă de umor involuntar. Dupăprincipiul "oglindă-oglinjoară, cine e cel mai deştept din ţară?","Războinicul lumii" se autointitulează cel mai cult patron care aexistat vreodată în fotbalul românesc, însă într-un limbaj specificunui copil de 2-3 ani.

"Cultură mai multă ca mine n-a existat patron înRomânia. Oamenii care trăiesc şi au viaţă înţeleg gesturile mele.Cei care sunt împotriva mea sunt discipolii dracului. Ce cultură,mă? În capitalism nu există decât banul, asta-i singura cultură.Cine plăteşte comandă muzica. Asta e singura cultură, el dictează.Cum să mă roage pe mine antrenorul să ma schimb?

Petre Marin nu mai poate acum şi nu trăieşte nicio dramă. El va fiîn istoria Stelei. Petre Marin e al meu, e în familia mea. Eu suntal lui şi el e al meu. Mă duc acum şi-l pup. Tătăruşanu a apărat caun tigru după ce i-am reproşat de două ori că a luat gol pe colţulscurt. Care-i problema?",
a spus Becali la Sport.ro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.