Victorie chinuită! Craiova-Steaua 0-1

27 feb 2011 89 afişări Comentează şi tu Liga 1
Victorie chinuită! Craiova-Steaua 0-1 LIVE TEXT Craiova-Steaua 0-1! Bilaşco înscrie 36 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8014989/4/gz9k9420.jpg

Din păcate pentru olteni, o echipă nu se construieşte printrecataclisme, cum a fost ruptura dintre Piţurcă şi Mititelu. Oricum,nimic la fotbal nu se construieşte în câteva săptămâni. Cealaltăechipă pe la care a trecut Piţi în tur, Steaua, trăieşte şi eagâfâit. Dar trăieşte!

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT

Fiecare cu problemele ei la Craiova. Steaua a părut că se cautădupă un tur de campionat dezamăgitor, începând meciul cu planul dea ataca gândit şi aşezat, ca un foc de artilerie grea. Dincolo,Craiova orbecăie fugind de schismele iernii. În această realitate,Napoli şi-a conceput jocul după tiparul "Loveşte şi fugi", cufraţii Costea în rol de arme, flancându-l pe masivul Subotic. Şi nua gândit deloc rău, pentru că ocaziile mari din start create deFlorin Costea puteau da alt curs confruntării. Odată cu trecereaminutelor, dacă tot a rămas 0-0, Steaua şi-a aşezat însă adversarulca la box pentru lovitura decisivă şi a reuşit acest lucru prinBilaşco. Atacantul bucureştenilor a fost şi servant, şi marcator înaceeaşi fază, în care a lovit cu capul în bară pentru ca mingea săi se întoarcă, punctând apoi cu piciorul pentru 0-1.

Asediu înstil oltenesc

În partea a doua, mânată de istorie, Craiova încearcă un asediumenit să aducă golul care să-i reabiliteze onoarea. O serie deşuturi îl menţin în priză pe Tătăruşanu. Steaua rezistă însă înfaţa heirupismului oltenilor. O face însă cu emoţii, arătând că nue încă acea echipă închegată la care visează Gigi Becali. Ceea cerămâne totuşi pentru Steaua e un meci câştigat, care poate însemnaînceputul unei perioade însorite. Dincolo, la olteni, rămân rănicare necesită timp de vindecare. Şi, din păcate, la fotbal, timpulnu aşteaptă pe nimeni.

4 goluri amarcat Bilaşco până acum pentru Steaua în campionat

Burdujan a debutat şi el la Steaua aseară, bifând ultimul sfert deoră al partidei

Invincibilitatea Stelei pe terenul Craiovei, ce dura de opt ani,s-a mai prelungit cu un sezonVersiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.