Victoria lui Lopez Caro! Vaslui - Oţelul 4-0

13 sep 2010 154 afişări Liga 1
Victoria lui Lopez Caro! Vaslui - Oţelul 4-0 LIVE TEXT Vaslui - Oţelul 3-0! Adailton reuşeşte "dubla"
GALERIE (26 de imagini) VEZI GALERIA

FC Vaslui a învins-o ieri cu 4-0 pe Oţelul şi dă semne de viaţă.Contestat de fani, Caro nu s-a bucurat la niciunul dintre goluri,în timp de Porumboiu urmărea impasibil al doilea succes al echipeisale în acest campionat.

După un început dezastruos de sezon, Vasluiul a înviat în faţaOţelului lui Dorinel, într-un moment în care puţină lume s-ar fiaşteptat. Nici bine nu începuse meciul de pe "Municipalul"vasluian, că batistele albe şi pancartele anti-Caro îşi făceau dejaapariţia. Iar golul lui Adailton (8) nu i-a liniştit pe suporteriivasluieni, în timp ce "Million dollar baby" - noua poreclă aprincipalului spaniol - nici măcar nu s-a ridicat de pe bancă. Pânăla pauză, forcingul gazdelor a dat roade încă o dată, când Wesley amarcat primul său gol din acţiune din acest sezon: 2-0.

Iar cine a pariat pe o revenire a trupei de la malul Dunăriidupă pauză a rămas fără niciun ban în buzunar, pentru căvasluienii, cu salariile la zi, au ţinut să-şi arate valoarea.Veteranul Adailton (55) a reuşit "dubla", iar Pouga (69) a puscireaşa pe tort.CLICK AICI PENTRU ECHIPE ŞI COMENTARIULMINUT CUMINUT

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.