Victoria fiului, sezonul tatălui! Pandurii - Petrolul 1-0

17 mai 2012 2313 afişări Liga 1
Victoria fiului, sezonul tatălui! Pandurii - Petrolul 1-0 LIVE TEXT Pandurii - Petrolul 1-0! Grigoraş deschide scorul, galeria Craiovei e prezentă la meci şi aplaudă reuşita 7 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/9638103/4/gz9k7339.jpg

Petre Grigoraş a câştigat ieri ultimul meci pe teren propriu în acest sezon, 1-0 cu Petrolul, după golul marcat de fiul său, Alexandru (foto), în minutul 44.

Briza vacanţei s-a simţit din plin ieri la Târgu Jiu. Două echipe liniştite, cu formule ticsite de obişnuitele rezerve, iar Condescu şi Răchită au poposit braţ la braţ pe arena populată abia de 2.000 de spectatori, deşi Pandurii se află la capătul celui mai bun sezon din istorie. Şi CCA a inclus meciul în categoria "amicale", delegând un asistent ploieştean cu fanion galben-roşu, la fel ca echipamentul de ieri al Petrolului. Prima ocazie clară a adus şi golul, Voiculeţ găsind "gaura" pentru Grigoraş junior în finalul primei părţi. Între timp, pe stadion se desfăşurau 3 galerii, bonusul venind din rândul fanilor Craiovei, care au decretat printr-un mesaj că "Ştiinţa trebuie să renască". Partea a doua s-a jucat într-o relaxare totală, cu ocazii răzleţe, mai spectaculos fiind curcubeul care a învăluit arena pe final. Şi totuşi, Târgu Jiul a văzut fotbal anul acesta şi se pune la picioarele lui Grigoraş pentru a ridica ştacheta pentru la anul. Mai stai, Grig?

Cosmin STAICU (Tg. Jiu)

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL LIVE TEXT AL PARTIDEI


PANDURII: Lazăr - Unguruşan, Viera, Rusu, Vlad - Voiculeţ, Pintilii, Nistor - Grigoraş, Lemnaru, Cristea

Rezerve: Mingote, Brata, Tătaru, Avramescu, Batin, Cardoso

PETROLUL:
Valincius - Străuţ, Melinte, Bikana, Maxim - Negru, Bărbulescu -
Opriţa, Sytnik , Borza - Dina

Rezerve: Hamutovski, Stoica, Alvaro Silva, Neagu, Fl. Dumitru, Mihai Roman, Mihai Tudor


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.