Victor Becali: "Doar dacă se întâmplă un accident Dinamo poate să bată Steaua" Bonetti, luat iar în colimator: "Care e problema ta, omule? Eşti la CIA?"

30 oct 2012 4326 afişări Liga 1
Victor Becali: "Doar dacă se întâmplă un accident Dinamo poate să bată Steaua" Bonetti, luat iar în colimator: "Care e problema ta, omule? Eşti la CIA?" Victor Becali: "Doar dacă se întâmplă un accident Dinamo poate să bată Steaua" Bonetti, luat iar în colimator: "Care e problema ta, omule? Eşti la CIA sau SRI?"

Steaua - Dinamo pare a fi cel mai dezechilibrat "etern derby" din ultimii ani. Nu doar diferenţa din clasament, dar şi jocul prestat de cele două echipe îi conferă formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf statutul de favorită.

Dacă oficialii din Ştefan cel Mare şi fotbaliştii au încercat să minimizeze ecartul existent, explicând că într-un derby se poate întâmpla orice şi că parcursul rivalilor nu e atât de bun pe cât se grăbesc mulţi să susţină, Victor Becali, unul dintre cei mai cunoscuţi susţinători ai "câinilor" este de altă părere.

"Hai să fim corecţi, este greu ca Dinamo să învingă Steaua în momentul ăsta. Steaua e o echipă pe val, cu o puternică forţă ofensivă, stă bine în teren, mi-e greu să cred că Dinamo îi va pune probleme. Mie mi-e teamă să nu se întâmple ceva mai grav! De foarte mulţi ani de zile n-am mai fost atât de pesimist. Încerc să fiu realist, dar nu se leagă nimic la Dinamo. Doar un accident să se întâmple ca să câştige Dinamo", a explicat Victor Becali, la Dolce Sport.

În ceea ce priveşte problemele mai vechi pe care le are cu Bonetti, Victor Becali a afrimat: "M-am înţeles bine cu toţi antenorii străini care au venit în România, nu am nimic împotriva antrenorilor străini, dar antrenori… nu să vină să ne dea lecţii de parcă el este inventatorul fotbalului. Nu-l înţeleg, este tot timpul preocupat cine e agentul jucătorilor. Care e problema ta, omule? Ce, eşti la CIA sau la SRI? Dacă eu aş fi fost împotriva lui Dinamo, nu mai aveau cu cine juca împotriva Stelei, toţi îşi depuneau memorii".

Nici transferurile făcute de tehnicianul italian nu au fost ocolite de agent, care consideră că Alvarez nu avea background-ul necesar pentru un transfer în Ştefan cel Mare.

"Alvarez a frecat menta în Italia ani de zile, dacă era jucător bun reuşea acolo. El era jucătorul lui Palermo, a luat câteva sute de mii de euro de acolo şi a plecat la Dinamo. Ce interes să mai aibă el? Dar e singurul jucător care-l domină pe Bonetti", a mai spus agentul FIFA.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.