Vâtcă e la un pas de FCM Târgu Mureş

8 iul 2010 40 afişări Liga 1
Vâtcă e la un pas de FCM Târgu Mureş Cosmin Vâtcă

Portarul care a jucat în ultimele 18 luni la Mediaş este aproapesă semneze cu Târgu Mureş.

Lăsat liber de contract de Steaua, Cosmin Vâtcă va afla mâine cepoartă va apăra în următorul sezon. Acesta recunoaşte că se află înnegocieri cu mai multe echipe din Liga I şi din străinătate.

După un an şi jumătate în care a jucat la Gaz Metan Mediaş, unde afost împrumutat de Steaua, goalkeeperul Cosmin Vâtcă (28 de ani)este aproape de a semna cu o nouă echipă din Ardeal. Vâtcă se aflăîn discuţii avansate cu noua promovată FCM Tg. Mureş, urmând cavineri să se decidă. "Într-adevăr, am vorbit cu şefii de la Tg.Mureş, dar încă nu am rezolvat nimic. Am cunoscut acolo oameniserioşi, cu un proiect ambiţios şi atractiv. Probabil în una-douăzile voi hotărî ce voi face. Mai am oferte şi de la alte echipe dinLiga I, însă nu le pot da numele. De asemenea, sunt discuţii şi cuechipe din Cipru, Israel, Germania şi Ungaria. Sincer, nu conteazăunde voi merge, atât timp cât voi juca", recunoaşte Vâtcă.

Băbuţan: "Îl vrem mult pe Vâtcă"

Şefii lui FCM spun că Vâtcă este o prioritate în acest moment."Discutăm cu mai mulţi portari, dar el este primul pe listă. E unportar bun, pe care îl dorim foarte mult. Joi (n.r. - azi) sauvineri este posibil să semnăm cu el", a spus directorul general alclubului târgumureşean, Aurelian Băbuţan.


8 partide a jucat sezonul trecutVâtcă pentru Mediaş. În returul sezonului 2008-2009 a fostintegralist


Transferurile FCM-ului în aceastăvară

Boban Nikolic - liber de contract - FK Jagodina,Serbia 1
Borislav Topic - liber de contract - BSK Borca,Serbia 1
Florin Dan - liber de contract - Unirea AlbaIulia
Mihai Onicaş - împrumut un sezon - Steaua
Florin Stângă - liber de contract - ex-SkodaXanthi, Grecia 1
Agustin Casquero Ruiz "Carlos" - liber de contract- Leganes, Spania 2
Eduardo Espada Gallardo "Edu" - liber de contract- Racing Ferrol, Spania 3
Călin Târnăvean - liber de contract - GloriaBistriţa

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.