Valentin Lemnaru, împrumutat de "U" Cluj la Pandurii

31 ian 2011 108 afişări Liga 1
Valentin Lemnaru, împrumutat de "U" Cluj la Pandurii Valentin Lemnaru, împrumutat de "U" Cluj la Pandurii

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Valentin Lemnaru, vaevolua sub formă de împrumut până la sfârşitul actualei ediţii decampionat la formaţia Pandurii Târgu Jiu.

Gruparea din Târgu Jiu va avea din vară prima opţiune decumpărare a atacantului în vârstă de 26 de ani. "Ne-amînţeles cu conducerea Universităţii Cluj şi am ajuns la un acord şicu Valentin Lemnaru pentru un împrumut până în vară. După aceea,Pandurii Târgu Jiu va avea prima opţiune de a-l transfera definitivpe jucător", a declarat, luni, manangerul general algrupării gorjene, Viorel Temelescu.

Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu a afirmat că ValentinLemnaru poate ajuta echipa gorjeană în retur. "Lemnaru e unjucător dorit la Pandurii atât de staful tehnic, cât şi deconducerea administrativă. Am considerat că ne poate ajuta în acestretur în situaţia în care atacantul Jaka Stromajer a dispărut de laechipă", a spus preşedintele executiv.

Valentin Lemnaru s-a mutat duminică seara din Hotelul PapillonZeugma din Belek, unde se află cazată Universitatea Cluj, la HotelInnova, unde este delegaţia echipei Pandurii. Luni, Lemnaru aefectuat primul antrenament sub comanda antrenorului PetreGrigoraş, iar în această seară va juca în partida amicală cu FKBaku.

Născut la 24 iunie 1984 la Călăraşi, atacantul transferat dePandurii Târgu Jiu a început junioratul la Sportul Studenţesc în1998 şi a jucat apoi la echipele de Liga a IV-a Victoria Lehliu şiDor Mărunt până în anul 2005. În sezonul 2005-2006 a jucat pentruPoli Timişoara şi Dunărea Călăraşi, iar din 2006 până în 2009 aevoluat la Dinamo, atât la echipa a doua, cât şi la prima echipă.În sezonul 2008-2009, atacantul a evoluat şi pentru CSM FCPloieşti, iar în 2009-2010 a jucat la Universitatea Cluj, diputând22 de partide, în care a înscris 14 goluri.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.