Urmează falimentul pentru FCSB? Gigi Becali a vorbit despre un scenariu de coşmar pentru viceampioana României

22 dec 2016 22690 afişări Liga 1
Urmează falimentul pentru FCSB? Gigi Becali a vorbit despre un scenariu de coşmar pentru viceampioana României

Gigi Becali susţine că va băga clubul în faliment, dacă CSA Steaua va câştiga şi procesul în care îi solicită despăgubiri de aproape 37 de milioane de euro, pentru utilizarea ilegală a mărcii. Miercuri, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis să mai folosească numele Steaua.

Războiul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua devine din ce în ce mai dur. Miercuri, CSA Steaua a reuşit să obţină în instanţă o nouă decizie favorabilă. Curtea de Apel Bucureşti a decis să-i interzică să folosească numele Steaua. Gigi Becali spune că va ataca decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi va folosi numele până când se va da o decizie definitivă în acest caz:

"O să atac decizia. Mai există o cale de atac la Curtea Supremă. Asta durează cam un an de zile, deci suporterii Stelei să stea liniştiţi cam un an de zile. Ori e duşmănie la Curtea de Apel, ori e duşmănie din partea serviciilor militare. Daca e aşa, nu avem nicio şansă, eu sunt praf în faţa lor, în senul că nu am forta sa ma bat cu ei. Dar nu-mi explic de ce Boroi şi Talpan au aşa forţă. Nimeni nu avea curaj, dacă nu era susţinut de sus. Dacă judecătorul spune că e alb cărbunele, eu că se fac? Merg mai departe. O să schimb şi numele. FCSB va deveni Fotbal Club Sportiv Becali", a declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri susţine că planul său va fi altul în cazul în care CSA Steaua va obţine o decizie favorabilă şi în dosarul în care MApN cere despăgubiri de aproape 37 de milioane de euro: "Dacă au reuşit pe partea cu numele şi vor încerca şi pe partea cu prejudiciu şi vor câştiga, asta înseamnă faliment", a mai pus Becali.

În septembri, Florin Talpan a anunţat că a depus o plângere în instanţă pentru recuperarea prejudiciului produs în perioada în care Gigi Becali a folosit ilegal marca Steaua. Este vorba despre perioada 2004-2014.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.