UPDATE Helmuth Duckadam, noul preşedinte al Stelei!

11 aug 2010 121 afişări Comentează şi tu Liga 1
UPDATE Helmuth Duckadam, noul preşedinte al Stelei! UPDATE Helmuth Duckadam, noul preşedinte al Stelei!

UPDATE10:37 Ilie Dumitrescu are un nou preşedinte laSteaua. Astfel, după o noapte de negocieri, Becali l-a numit peHelmuth Duckadam ca preşedinte al Stelei, în locul lui EmericIenei, care a plecat odată cu Victor Piţurcă.

Negocierile au început aseară târziu, fostul goalkeeperacceptând oferta lui Becali. Acesta fusese refuzat anterior deechipa Iordănescu - Hagi.

Fostul portar al Stelei a sosit astăzi la Bucureşti, unde va fiprezentat de Becali într-o conferinţă de presă la ora 12:00,LIVE laSport.ro.

Tot la Sport.ro, de la ora 13:30, Ilie Dumitrescu va susţine oconferinţă de presă în care va fi prezentat oficial noul caantrenor al Stelei.


Plecarea lui Victor Piţurcă a lăsat Steaua şi fără preşedinte,dar odată cu aducerea lui Ilie Dumitrescu în Ghencea acest lucru seva repara. Noul antrenor este hotărât să aducă odată cu el o fostămare glorie a Stelei, care să-l ajute din fotoliul de preşedinte.Ilie are deja o listă cu numele unor persoane pe care le vacontacta şi pe care va încerca să le convingă să lucreze din nou înGhencea.

Primul pe lista lui Ilie Dumitrescu se află secundul Stelei din1986 şi cel care i-a antrenat pe roş-albaştri la sfârşitul anilor80, Anghel Iordănescu. După ce a pus umărul la venirea luiDumitrescu în Ghencea, "Tata Puiu" s-a aflat în pole-positionpentru preluarea funcţiei de preşedinte al Stelei. Antrenorul"Generaţiei de Aur" a fotbalului românesc a refuzat să conducăSteaua, iar Dumitrescu s-a reorientat către Helmuth Duckadam.Contactat de ProSport, eroul de la Sevilla a declarat că momentannu a fost căutat de nimeni de la Steaua şi că va comenta aceastăposibilitate abia după ce se va întâmpla acest lucru.

Belodedici: "Vin oricând laSteaua"

În fine, ultimul pe lista lui Ilie Dumitrescu este MiodragBelodedici, singurul fotbalist român care a reuşit să câştige douăCupe ale Campionilor cu două echipe diferite, el arătându-se extremde încântat de posibilitate. Belodedici a ţinut neapărat să îlfelicite pe Dumitrescu pentru că a ajuns pe banca Stelei: "Mă bucurpentru el că a ajuns antrenor la Steaua, e un lucru mare să ajungisă antrenezi acolo".

235 de meciuri a bifat Miodrag Belodedici cajucător al Stelei, înscriind de 21 de ori

80 de partide a apărat Helmuth Duckadam poartaStelei

160 de meciuri a antrenat-o Anghel Iordănescu peSteaua, echipă pentru care a jucat de 317 ori şi a marcat 155 degoluri

Îi urez mult succes lui Ilie, dar eu, din clipa asta,rămân un simplu suporter al Stelei. Nu se mai poate discuta desprenicio funcţie a mea în Ghencea
Anghel Iordănescu, fost antrenor Steaua

Nu pot să zic că aş vrea, că n-aş vrea. Nu am vorbit cunimeni, dar Steaua nu se refuză, asta e clar!
Helmuth Duckadam, fost jucător Steaua

Foarte bine că Ilie se gândeşte la mine. Am putea lucra împreună,eu sunt stelist şi pot să vin la Steaua oricând

Miodrag Belodedici, fost jucător Steaua

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.