Unul dintre cei mai dedicaţi jucători ai Botoşaniului rămâne la club. ”Dragi suporteri, cu bucurie vă anunţăm că tocmai am prelungit contractul”

9 ian 2019 4572 afişări Liga 1
Unul dintre cei mai dedicaţi jucători ai Botoşaniului rămâne la club. ”Dragi suporteri, cu bucurie vă anunţăm că tocmai am prelungit contractul”

Fundaşul dreapta Andrei Patache (31 de ani) şi-a prelungit contractul cu FC Botoşani. Jucătorul care în cariera sa a jucat doar pentru Botoşani, cu o excepţie de o jumătate de an la Concordia Chiajna, a semnat, miercuri, pe o perioadă de doi ani, până în 2021.

Acordul dintre club şi Patache a fost prelungit chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, iar jucătorul a avut un mesaj de transmis suporterilor echipei.

„Dragi suporteri FC Botoşani, cu bucurie vă anunţăm că tocmai am prelungit contractul cu echipa noastră de suflet, până în 2021. Sperăm ca împreună cu voi şi cu întregul staff să îndeplinim toate obiectivele. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă urez un sincer LA MULŢI ANI pentru anul care tocmai a început. Cu drag, Andrei Patache”, a transmis fundaşul.

Andrei Patache este născut la Botoşani. Încă din perioada junioratului a fost promovat la FC Botoşani, împreună cu Florin Acsinte. A jucat iniţial la FC Botoşani e sub comanda lui Alin Cazaciuc după care a făcut pasul către prima echipă, care era în eşalonul secund. A promovat în prima ligă, iar în septembrie 2017 a vrut o schimbare şi s-a transferat la Concordia Chiajna. La finalul sezonului trecut a revenit la FC Botoşani, iar evoluţiile lui au fost din ce în ce mai bune.

În momentul de faţă, Andrei Patache este cotat la 250.000 de euro.

16 meciuri, toate începute ca titular, a jucat Andrei Patache în prima parte a sezonului pentru FC Botoşani

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.