Unirea Urziceni, vândută bucată cu bucată! Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţie

12 mai 2011 4166 afişări Comentează şi tu Liga 1
Unirea Urziceni, vândută bucată cu bucată! Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţie Unirea Urziceni, vândută bucată cu bucată! Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţie

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a scos lalicitaţie, joi, mai multe bunuri ale clubului Unirea Urzicenipentru datorii de 6,7 milioane lei rezultate din neplata TVA-ului,însă la prima înfăţişase nu s-a prezentat niciun cumpărător,preţurile de pornire urmând să scadă cu 25 la sută.

Licitaţia de vânzare a bunurilor clubului de fotbal din liga IUnirea Urziceni sechestrate de fisc, organizată la sediul DirecţieiGenerale a Finanţelor Publice Ialomiţa, nu a atras niciun ofertant,iar executorii au fixat o altă rundă de licitaţii, în data de 25mai, când preţul de pornire va fi redus cu 25 la sută, potrivitlegislaţiei în vigoare, transmite corespondentulMEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor DGFP Ialomiţa, în mare parte, bunurilesechestrate de fisc provin din activitatea fotbalistică, porţi,tabele de marcaj sau de arbitraj, turnicheţi, dar şi rafturi,dulapuri, sistem de sonorizare sau de supraveghere video, birourişi un videoproiector.

"Am constatat că nu s-a înscris nimeni la această primărundă de vânzare, iar noi am stabilit o nouă licitaţie în data de25 mai, când preţurile produselor vor scădea cu 25 la sută, aşa cumprevede legea în astfel de cazuri. Poate atunci vom avea ofertepentru bunurile scoase la vânzare" a declarat AdrianCârlan, executor fiscal la DGFP Ialomiţa.

Fosta campioană a României, deja retrogradată în liga secundă deşiîntrecerea Ligii I nu s-a încheiat, este în pericol de desfiinţare,după ce în urmă cu două sezoane clubul a câştigat 18 milioane deeuro de la UEFA, pentru parcursul din Liga Campionilor.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a scos la licitaţiebunurile clubului de fotbal Unirea Urziceni după ce s-a stabilit căsocietatea are datorii la stat de 6,7 milioane lei din neplataTVA-ului.

Sursa: Mediafax

Preţurile de pornireale bunurilor:

Cele două porţi - 3.875 lei bucata
Tabelă electronică - 234.000 lei
Tabela de scor arbitri - 4.200 lei
Sistem supraveghere video - 242.000 lei
Turnicheţi - 370.000 lei
Aparat electroterapie - 27.430 lei
Două mese terapie - 1.500 lei bucata

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.