Unirea, la un pas de desfiinţare! 'Fuziunea dintre Urziceni şi Chiajna interzisă'

12 feb 2011 185 afişări Liga 1
Unirea, la un pas de desfiinţare! 'Fuziunea dintre Urziceni şi Chiajna interzisă' Unirea Urziceni, la un pas de desfiinţare! "Fuziunea dintre Chiajna şi Urziceni nu se poate face"

Fuziunea dintre Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna nu se poaterealiza, după ce FRF a anunţat faptul că cele două echipe nu potcomasa.

Costel Orac a fost reinstalat ca antrenor principal al ConcordieiChiajna, acesta declarând că a fost anunţat de primarul Chiajnei,Mircea Minea, că varianta comasării a căzut, iar fiecare echipătrebuie să meargă pe drumul ei.

"Am fost lămurit abia ieri (n.r. vineri, 11 februarie)despre situaţia mea. Se putea face un club destul de puternic, cuechipe în cele trei ligi, dar mergându-se pe ideea de creştere atinerelor talente. Din păcate, vineri Federaţia ne-a confirmat cădin punct de vedere regulamentar nu se poate face acest lucru. Caşi consecinţă, la ora actuală tot ce se dorea vizavi de aceastăcomasare - sau cum vrem să o numim - a căzut. Concordia Chiajna vaactiva la Chiajna, în continuare. Se urmăreşte acelaşi obiectiv:promovarea Concordiei Chiajna. E o singură modifcare: eu suntantrenor principal, iar Cristi Bălaşa este secund. Eu trebuie săîmi văd de meseria mea de antrenor, de restul se ocupăconducătorii", a declarat Costel Orac pentru Sptfm.

Tehnicianul nu ştie ce se va întâmpla cu echipa ialomiţeană,care este nevoită să îşi schimbe total planurile şi facă rost definanţare pentru a evolua în retur în Liga I.

"Nu ştiu exact ce se va întâmplă. Va depinde totul deconduerea celor de la Unirea Urziceni. În situaţia în careFederaţia a spus că această comasare nu se poate realiza din punctde vedere regulamentar, probabil că ei caută soluţii acum, pentru arezolva problema, într-un fel. Luni vom avea un antrenament cutoţii. Conducerea nu a spus nimic, pe mine m-a sunat domnul primarsă îmi spună că nu mai putem face ceea ce voiam şi că fiecareechipă trebuie să meargă pe drumul ei", a mai spusantrenorul principal al Concordiei Chiajna.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.