Un post din România se transformă: devine 100% post sportiv şi transmite meciuri din Liga 1 şi Liga Campionilor!

17 apr 2019 29774 afişări Liga 1
Un post din România se transformă: devine 100% post sportiv şi transmite meciuri din Liga 1 şi Liga Campionilor!

Look Sport devine 100% post sportiv şi va avea trei canale prin care va transmite: Look Sport 1, 2 şi 3! Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitările venite din partea Clever Media Network, anunţă paginademedia.ro.

Ce a aprobat CNA în sedinţa publică:

  • Acordarea de licenţe, prin cablu şi prin satelit, pentru posturile Look Sport 1, Look Sport 2 şi Look Sport 3
  • Transformarea televiziunii Look Sport din generalist în tematic sportiv. Televiziunea se numea Look Sport, însă avea un profil generalist.
  • Televiziunea cu profil economic Profit.ro va emite şi în HD.

„În cazul Look Sport, solicitarea noastră vine în contextul în care deţinem deja drepturi sportive ce nu pot fi difuzate simulatan pe cele două canale pe care le deţinem şi în contextul în care suntem în proces de negociere pentru a achiziţiona alte drepturi sportive pentru următoarele sezoane competiţionale.

Meciurile live nu ar putea să fie transmise pe doar două canale, motiv pentru care mai transmitem ceva sport şi pe Profit.ro, în weekend, dar dorim să le structurăm pe televiziunile tematice. Vorbim despre drepturi pentru Campionatul Spaniei, Campionatul Italiei, Premier League, probabil vom încerca să luăm şi ceva tenis, baschet internaţional, NBA, drepturi pe care dorim să le difuzăm pe posturile noastre”, a declarat Adrian Tomşa, acţionar Clever Media Network, pentru sursa citată.


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.