Un nou derapaj marca Gigi Becali: "Ungurii sunt disperaţi să ia campionatul în Centenarul României". Pe cine a luat "la ochi" patronul FCSB

1 feb 2018 4799 afişări Liga 1
Un nou derapaj marca Gigi Becali: "Ungurii sunt disperaţi să ia campionatul în Centenarul României". Pe cine a luat "la ochi" patronul FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, crede că se pune la cale un complot prin care CFR să ia campionatul în anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.

"Părerea mea că nu intră Dinamo în play-off. Ei au patru meciuri prea grele. Eu nu-i vreau, că n-ai încredere în ei. Dacă i-ar bate Craiova, deşi suntem concurenţi cu Craiova, m-aş bucura, ca să scap de ei odată. În fiecare an, suporterii au făcut presiuni să nu ia Steaua campionatul", a declarat Becali, la Pro X.

Apoi, a continuat: "M-am săturat de chestiunea asta. Lasă, atunci, staţi voi în play-out, să vină suporterii să vă vadă în play-out! Nu e vorba de mobilizare la meciurile cu Steaua, se pot mobiliza oricât, că-i bat acum. Ca să te mobilizezi trebuie să ai cu cine.

Dar e vorba că toţi au spus: vreau CFR campionaă, vreau CFR campioană. Miriuţă este maghiar. Tu vrei Miriuţă maghiar să fie contra ungurilor? Nu o să fie niciodată. Miriuţă e un băiat extraordinar, eu îl iubesc pe Miriuţă, dar e maghiar, ţine cu ungurii lui, cu CFR-ul".

Gigi Becali susţine că în ciuda acestei conspiraţii, FCSB va ieşi triumfătoare. Mai ales că e centenarul şi ungurii sunt împotriva noastră pe toate planurile, şi la CFR şi cu toate, îţi dai seama. Orban, premierul Ungariei, a felicitat CFR-ul. Ei sunt disperaţi să ia campionatul în România anul ăsta, în Centenarul României.

Dar eu, Becali, am să-i spulber, nici nu se vor apropia. Cu patru, cinci etape de campioant, să nu viseze centenar, că sunt împotriva României, ei, ungurii. Să nu creadă ei că o să-i mai ajute arbitrii în Centenarul României", a încheiat ameninţător Gigi Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.