Un milion pentru Helguera!

24 dec 2008 127 afişări Liga 1
Un milion pentru Helguera! Un milion pentru Helguera!

Ivan Helguera (foto) e marea bombă pe care conducerea dinamovistă o pregăteşte pe piaţa transferurilor.

Numai că, în ultima vreme, „bomba” e în pericol să fie dezamorsată de intrarea pe fir a echipelor Galatasaray şi Fenerbahce. Mai ales ultimii îl doresc foarte mult pe Helguera, antrenorul Luis Aragones văzându-l ca pe un jucător care trebuie adus neapărat la Istanbul.

Borcea şi ceilalţi acţionari nu vor însă să-l piardă pe Helguera, aşa că au pregătit o ofertă ceva mai specială pentru a-l convinge să refuze ofertele turcilor pentru Dinamo. Pe lângă salariu, „câinii” vor să-i cedeze drepturile de imagine jucătorului, care urmează să semneze un parteneriat extrem de rentabil cu firma Audi, cifrat undeva în jur de 300.000 de euro. Apoi, prima de câştigare a titlului, care pentru majoritatea fotbaliştilor dinamovişti e în jur de 100.000 de euro, va fi pentru Helguera de 200.000 de euro!

Dacă adăugăm la asta şi salariul de 500.000 de euro, suma pe care fostul fundaş al lui Real Madrid o poate câştiga în 2009 în „Ştefan cel Mare“ ajunge la un adevărat record pentru fotbalul nostru: 1.000.000 de euro!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.