Un grup de firme italiene negociază cu Zambon preluarea palmaresului Politehnicii

5 nov 2008 11 afişări Liga 1
Un grup de firme italiene negociază cu Zambon preluarea palmaresului Politehnicii

Întorsătură de situaţie neaşteptată în privinţa palmaresului lui Politehnica Timişoara.

Mai mulţi investitori italieni, reprezentanţi ai unor puternice companii din Cizmă negociază în secret preluarea palmaresului echipei de pe Bega de la omul de afaceri Claudiu Zambon, anunţă Bănaţeanul.ro

Tratativele au fost confirmate de Claudio Zambon, acesta afimând că amânarea depunerii documentaţiei privitoare la dezafilierea clubului FC Timişoara se datorează unor negocieri aflate în curs. "Într-adevăr, vicepreşedintele Unimpresa mi-a propus să vând unor firme italiene palmaresul clubului. Acesta este motivul pentru care nu am depus astăzi documentele pentru dezafilierea clubului. Rezultatul îl veţi cunoaşte peste 7-10 zile, pentru că respectivii investitori italieni vor să doneze apoi palmaresul oraşului şi să intre în calitate de investitori la FC Timişoara. Asta nu înseamnă că am să aştept o lună. Şi aşteptarea asta are o limită pentru mine. Dacă tranzacţia nu se realizează, atunci eu mă ţin de cuvânt şi în 24 de ore depun documentele la FIFA şi FRF"

CLICK AICI PENTRU A CITI INTEGRAL ARTICOLUL APĂRUT ÎN BĂNĂŢEANUL

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.