Un fotbalist de la FCSB îşi joacă ultima carte cu Becali! Omul adus în vară riscă să fie expulzat de la echipă: "O să-l mai vedem două-trei meciuri. Dacă nu ai valoare, nu ai ce căuta aici"

25 sep 2017 8756 afişări Comentează şi tu Liga 1
Un fotbalist de la FCSB îşi joacă ultima carte cu Becali! Omul adus în vară riscă să fie expulzat de la echipă: "O să-l mai vedem două-trei meciuri. Dacă nu ai valoare, nu ai ce căuta aici"

Cătălin Golofca riscă să fie cedat de FCSB în fereastra de transferuri din iarnă din cauza evoluţiilor sub aşteptări. „Aripa” venită de la FC Botoşani a primit ultimul avertisment din partea lui Gigi Becali, care l-a anunţat că mai are la dispoziţie doar câteva meciuri pentru a demonstra că merită să rămână la echipă.

Fotbalistul nu a înscris de la venirea la FCSB, toate golurile marcate de acesta fiind pentru FC Botoşani, acolo unde a fost unul dintre „vârfurile” echipei.

În urma evoluţiilor deloc convingătoare, Becali l-a criticat pe fotbalistul de 27 de ani: "Cum să fie Golofca pe bancă cu Dinamo? Cu CFR zicea: «Ia, adversarule, mingea, că mie mi-e frică de ea». Eu mai am încredere în el, dar după meciul cu CFR am rămas şocat. Să-i fie frică de minge? O să-l mai vedem două-trei meciuri. Nu ştiu dacă se va întoarce la Botoşani, poate în altă parte. Dacă nu ai valoare, nu ai ce căuta la FCSB. Vreau să văd dacă Golofca e un jucător care are valoare sau nu", a declarat Becali la PRO X.

Dacă Golofca este sub presiune, nu de acelaşi lucru are parte şi Nicolae Dică, cel care are a primit asigurări din partea finanţatorului FCSB că nu este în pericol: "Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am avut nici măcar un gând să-l demit pe Dică. Sunt nebun? Cum să fac asta? Ce motive aş fi avut? Mi-a băgat 12 milioane de euro în buzunar, te bate Dumnezeu dacă faci asta. Dică mi-a spus că, dacă nu poate cristaliza un prim "11", vrea să-i facă pe jucători să joace doar pe posturile lor. Un meci va juca un jucător, în următorul meci alt jucător. Nu e corect faţă de Marko Momcilovici, de exemplu, ca el să nu joace deloc. Va juca un meci Momcilovici şi un joc Morais", a adăugat Becali. 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.