Umilință pentru Dinamo! Elevii lui Miriuță ratează playoff-ul! Meci mare făcut de Astra, la Giurgiu, „câinii” au avut o prestație jalnică. Hagi merge în lupta pentru titlu, la braț cu Stoican. Filmul unei seri trepidante

Autor: Cristian Voicu Publicat: 24 Feb. 2018, 22:01 Actualizat: 24 Feb. 2018, 22:02 Liga 1
 • Viitorul Constanța și CSM Poli Iași s-au calificat în play-off, Dinamo e OUT!
 • Elevii lui Hagi au învins la Iași, 1-0 cu Poli
 • Dinamo, neputincioasă în fața Astrei, la Giurgiu.
 • Astra s-a impus cu 2-0, la finele unui joc controlat autoritar.

Clasament LIGA 1

1. CFR – 56 p.

2. FCSB – 52 p.

3. CS U Craiova – 51 p.

4. Astra – 44 p.

5. Viitorul – 44 p.

6. CSM Poli Iași – 39 p.

7. FC Botoșani – 39 p.

8. Dinamo – 39 p.

Astra – Dinamo 2-0 (Fl. Matei 24, Balaure 57)

 • Astra: Iliev – Belu-Iordache, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak, Seto – Balaure (’76 V. Gheorghe), Fl. Matei, L. Buș (’64 Dandea) – U. Vera (’59 Abang)
 • Rezerve: Lazar, Bejan, Stan, Moise
 • Dinamo: Penedo – Romera, M. Popescu, Maric, Olteanu (’62 Moldoveanu) – Mahlangu – Torje (’61 Hanca), Nistor, Pesic, Salomao (’46 Palic) – D. Popa
 • Rezerve: Brănescu, Katsikas, Monroy, Dudea

CSM Poli Iași – Viitorul 0-1 (Chițu 13)

 • CSM Poli: Rusu – Bosoi, Frăsinescu, Jagodisnskis, Bădic – Qaka, Cioinac – Platini, Jo Santos (‘Gavrilă), Panțîru – Cisse (’50 Kizito)
 • Rezerve: Kelava – Zaharia, Chelaru, Pedro, Mihăescu
 • Viitorul: Cojocaru – Mladen, Țîru, Hodorogea, De Nooijer (’46 Ciobanu) – Cicâldău, T. Băluță, C. Ganea – Vână (’79 Dumitrscu), I. Hagi (’86 Ghiță), Chițu
 • Rezerve: Tordai, Mățan, Ciobanu, D. Lopes, Gavra

Min.90 FLUIER FINAL.

Situație dramatică pentru Dinamo care ratează play-off-ul și va juca în play-out! Fără idei în atac și cu o apărare șubredă, „câinii” au construit lent și s-au lovit de zidul ridicat de Erico și colegii lui.


Min.89 Cioinac trage înșelător din lovitură liberă, pe sub zid, din 20 metri, dar Cojocaru anticipează și păstrează avantajul pe tabelă. 1-0 pentru Viitoul, cu câteva minute înainte de final, la Iași.


Min.85 Situație umilitoare pentru Dinamo. Fiecare acțiune a „câinilor” e citită de gazde, iar elementul surpriză lipsește din jocul oaspeților. În criză de idei, toate mingile ajung în banda dreaptă, la Hanca. Extrema lui Miriuță aruncă mingea în careu


Min.75 Iașiul stă bine la capitolul posesie, însă toate acțiunile gazdelor se izbesc de un bloc defensiv compact pus la punct de Hagi. Oaspeții au scăzut nivelul, Hagi îl introduce pe Dumitrescu în locul lui Vână.

În criză de timp, la Giurgiu, dinamoviștii gestionează din ce în ce mai prost deficitul de pe tabelă. Hanca a mai dinamizat atacul „câinilor’, Popescu centrează prin fața porții, dar lipsa lui Nemec se simte încă o dată.


Min. 65 Platini trage pe lângă din lovitură liberă, Viitorul a făcut pasul în spate.

La Giurgiu, Nistor e lipsit de luciditatea într-o poziție din care ar fi putut reduce din diferență. Suspansul crește pe ambele stadioane. Dinamo pare mai activă de la intrarea lui Moldoveanu.


Min.57 GOOOOL! Astra majorează scorul după ce Balaure șutează cu stângul, la colțul scurt, fără speranțe pentru Penedo, cel mai bun om al oaspeților. Situația se complică pentru Dinamo, lipsită de idei în atac și vulnerabilă în defensivă.

La Iași, Ianis Hagi, singur cu portarul Rusu, trage în portarul basarabean, din 10 m, ușor lateral stânga. Meciul e echilibrat, gazdele aglomerează centrul terenului, dar intrarea lui Kizito nu s-a simțit până acum.


Min.55 Reporterii ProSport prezenți la meci vă dezvăluie cum a reacționat la pauză Vasile Miriuță. Miriuță a ieșit la un moment dat pe hol și a strigat: „Ă‚la (n.r. Florentin Matei) driblează în 16 metri și nu-l ia nimeni în p*** mea. Ă‚la (n.r un jucător dinamovist) nu poate să paseze”.


Min. 50 Mai incisivă după ce Palic a impulsionat atacul „câinilor”, Dinamo începe să preseze în debutul actului secund. Palic ratează cu seninătate o ocazie uriașă de a schimba tabela.

La Iași, Stoican efectuează prima schimbare. Îl scoate pe Cisse, evoluție ștearsă în prima repriză, și îl timite în coasta defensivei lui Hagi pe ugandezul Kizitoo.


Min.48 Cicăldău și Chițu construiesc cu calm, Vână trage pe mijlocul porții. După ieșirea olandezului De Booijer, Ganea a coborât pe postul de fundaș stânga, iar tridentul de la mijloc e format acum din Cicâldău, Băluță și Vână.


Min. 46 La Iași, Andrei Ciobanu l-a înlocuit pe olandezul De Nooijer, în timp ce Miriuță l-a scos pe Salomao și l-a trimis în teren pe Palic.


Min.45 PAUZĂ‚ în Iași – Viitorul 0-1

 • Constănțenii au început tare, în terenul trupei lui Stoican. Cu Ianis Hagi și Chițu într-o bună dispoziție de joc, Viitorul pare echipa mai sigură. Cel mai experimentat jucător al gazdelor, cu peste 300 de prezențe în Liga 1, Frăsinescu nu a avut reacție la golul înscris de Chițu
 • Poli a echilibrat disputa abia în partea a doua a primei reprize, dar Viitorul a rămas periculoasă pe contraatac.
 • Cisse nu a mișcat în „menghina” formată de Țîru și Hodorogea.
 • Marcatorul celui mai frumos gol din runda precedentă, constănțeanul Andrei Ciobanu, e doar pe bancă.

Min.45 PAUZĂ‚ în Astra – Dinamo 1-0

 • Elevii lui Miriuță au avut o evoluție mediocră în prima repriză. Nistor nu poate limpezi jocul oaspeților, lipsa lui Nemec se simte. Hanca e pe bancă
 • Torje, doar încercări stângace. Defensiva dinamoviștilor e șubredă. Florentin Matei impresionează prin lejeritatea cu care ajunge în poziție ideală.
 • Astra controlează mijlocul terenului. Aparițiile lui Belu și Laurențiu Buș în flancuri creează superioritate în atacurile gazdelor, Pesic și Salomao n-au avut realizări în primele 45 de minute. La acest scor, Dinamo e în afara play-off-ului.

Min. 39 Dan Nistor șutează dintr-o poziție ideală, din 18 metri, peste poarta lui Iliev. Atacurile oaspeților sunt palide, Miriuță se agită pe margine.

La Iași, sar scântei în Poli – Viitorul. Duelurile sunt din ce în ce mai tari, gazdele atacă mai ales pe flancuri. Pe fliliera Qaka – Platini trec toate baloanele.


Min. 30 Jo Santos ratează restabilirea echilibrului la Iași, după un șut devastator, peste poartă, trimis de Ianis Hagi. Chițu, într-o bună dispoziție de joc, se distrează cu fundașii lui Stoican. La Giurgiu, construcția oaspeților e defectuaosă.FOTO Alexandru DOBRE – Mediafax

Min.24 GOOOOL! Florentin Matei trage cu stângul, din 16 metri, fără nicio șansă pentru Penedo. Astra deschide scorul, 1-0, pe fondul unei dominări tereitoriale. Dinamo nu găsește culoare spre poara lui Iliev, „câinii” sunt lipsiți de vlagă. Penedo are o intervenție miraculoasă după ce Seto doar rașchetează mingea, iar Mrzelak înțeapă cu șpițul mingea spre poartă.


Min. 18 La Giurgiu, după un assist perfect, de pe dreapta, trimis de Belu-Iordache, Urko Vera ratează deschiderea scorului. Spaniolul s-a furișat înșelător între Popescu și Maric, dar doar a ciupit mingea, nereușind să o direcționeze în plasă. Rămâne 0-0 la Giurgiu.

Jo Santos, la Iași, trage telefonat, Cojocaru se află pe traiectoria balonului. 0-1, min.22.


Min. 13 GOOOOL! Viitorul deschide scorul la Iași. Aurelian Chițu pleacă din banda dreaptă, pătrunde în centru, trei jucători ai lui Stoican au reacție întârziată, și fostul jucător din campionatul Franței înscrie simplu, cu calm, pe lângă Rusu. La acest scor, Poli are nevoie de victorie, Viitorul e în play-off.

Constănțenii prind curaj, Ianis Hagi catapultează mingea în vinclu, dar din nou e Rusu la post. Trei șuturi pe spațiul porții în 15 minute pentru oaspeți.


Min. 10 Elevii lui Edi Iordănescu ajung rapid la poartă, țesătura de pase pusă la punct de Seto și Balaure funcționează fără cusur. Balaure, liber la 10 metri, pune fruntea pe o minge ideală, însă Penedo, singurul jucător din Liga 1 calificat la CM, e la post.

În pofida terenului plin de zăpada, meciul are ritm.


Min. 5 Au apărut primele faze de poartă. La Iași, Ianis Hagi a obținut o lovitură liberă, perpendicular pe poartă, de la 25 metri. Cristi Ganea a tras bine, la vinclu, dar Rusu a intervenit providențial. Meciul e echilibrat în debut.

Lângă Dunăre, Astra pune presiune încă din start, elevii lui Miriuță stau în defensivă. Buș a șutat slab, l-a încălzit pe Penedo, iar Florentin Matei a provocat panică în apărarea „câinilor”. Replica a venit abia în minutul 10, când Torje a pătruns în banda stângă, dar a gestionat prost ultima fază.


19:56 Partidele au început cu 11 minute întârziere!


19:45 Istvan Kovacs conduce partida Astra Giurgiu – Dinamo, în timp ce Ovidiu Hațegan fluieră meciul CSM Poli Iași – Viitorul


19:40 VINE PRIMĂ‚VARA! Cele două terenuri de joc. La Giurgiu, respectiv Iași.


19:24 AMENINȚĂ‚RI Suporterii lui Dinamo le-au atras atenția fotbaliștilor înaintea partidei cruciale de la Giurgiu: „Dacă nu câștigați vă rupem picioarele!”.


19:00 CALIENTE Spaniolul Urko Vera, adus în România de Dan Petrescu la CFR Cluj, joacă acum pentru Astra Giurgiu. Vârful lui Edi Iordănescu a sfidat gerul (- 6 grade Celsius) pentru a-și evidenția coapsele de atlet pe probe scurte. Mihai Popescu și Maric vor fi în această seară „prietenii” bascului


18:45 FORMULA AS Stoican a decis primul 11 pe care-l va trimite în partida cu Dinamo. În jurul lui Qaxa, fostul fundaș de la U Craiova, Dinamo și Șahtior va construi tot jocul moldovenilor


18:40 ADAPTARE Frigul le taie obrajii jucătorilor de la Viitorul, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași. A mai rămas o oră până la meciul decisiv pentru pătrunderea în play-off, CSM Poli Iași – Viitorul.


18:35 ÎN PAT CU DUȘMANUL Oamenii de la stadionul din Giurgiu îl admiră pe antrenorul lui Dinamo. O poză înainte de meci și un mesaj tăios: „Vă batem în Giurgiu”

Miriuță are fani chiar și în staff-ul Astrei: „O poză, domn’ profesor?” 🙂 pic.twitter.com/c1xvnBRc1I
 


18:25 ROMANTISM CÂT CUPRINDE Dinamoviștii au ieșit să inspecteze gazonul

Jucătorii lui Dinamo inspectează gazonul înaintea meciului cu Astra. Merge și cu lumina de la panourile publicitare #savetheplanet pic.twitter.com/qKACfJ94C3— Octa Vasilescu👦🏻 (@sportblogocta) February 24, 2018


18:20 TOȚI OAMENII PREȘEDINTELUI… NEGOIȚĂ‚  Dinamo a ajuns la stadionul „Marin Anastasovici” puțin după ora 18:00. Relaxați, „câinii” iau în calcul numai cele trei puncte în partida din această seară. Negoiță a dat ordin cu o voce autoritară: „Mergeți în play-off!”. Miriuță li s-a adresat pe un ton vioi fanilor Astrei: Lăsă, tati, pronosticurile! Vedem ce-o fi în teren”

 


18:15 IANIS ȘI AI LUI Hagi și-a scos azi elevii la o plimbare, pe străzile Iașiului. Imaginile au fost difuzate de siteul oficial al echipei din Ovidiu.


18:00 CA LA POLIVALENTĂ‚ Reporterul ProSport, Daniel Anghel, a aflat că până la această oră s-au vândut 2.000 de bilete pentru meciul Astra – Dinamo.


17:50 NU E NHL! Hai, băieți! Hai, băieți! Puneți mâna pe lopeți! e îndemnul care a funcționat la Iași. Terenul pe care se va juca Iași – Viitorul arată binișor spre bine. Hagi ar sta bine în ghete pe acest gazon. #spartakmoscova-steaua


17:30 NU ATACĂ‚ TROIA Oamenii de ordine sunt pregătiți pentru asaltul fanilor „câinilor”. Ascultă cu interes directivele șefului de „unitate” și își iau locul în poziții strategice


17:15 ASTRA-I POHTA CE-AM POHTIT! Felul 1, felul 2… La restaurantul Hotelului Sud din Giurgiu, fotbaliștii Astrei și-au preparat „prăjitura” de sâmbătă: o victorie împotriva lui „Tati” Miriuță


16:45 WINTER OLYMPICS Echipa ProSport care va transmite informații calde de la meciul Astra – Dinamo ne informează că drumul e atât de liber spre Giurgiu, încât puteți să ajungeți și cu o bicicletă în orașul lui Niculae. În timp! Până la 19:45.


16:00 MARKETING Oficialii ieșeni au făcut un brainstorming și îi aduc întăriri antrenorului Flavius Stoican. La casele de bilete așteaptă cozi ca la lapte, în 1988, pe stadion așteaptă spectatori ca la cuplajele de pe 23 august. Casele de bilete au fost deschise la ora 10, iar orice bilet cumpărat la peluze sau Tribuna A / B, fanii primesc încă un bilet în același sector.

Prețurile biletelor

 • 1 bilet la peluză: 10 lei (PROMOȚIE 1+1 GRATIS)
 • 1 bilet la Tribuna A/B: 20 lei (PROMOȚIE 1+1 GRATIS)
 • 1 bilet la Tribuna 0A/0B: 40 lei
 • 1 bilet la Tribuna 0: 80 lei
 • Dinamo – victorie la Giurgiu
 • CSM Poli – victorie pe teren propriu cu Viitorul
 • Viitorul – un punct la Iași

În condițiile în care FC Botoșani e ieșită din calcule chiar și cu o victorie în ultima etapă, cu Gaz Metan (14:45), Dinamo are mai multe variante. În primul rând, Miriuță prinde play-off-ul cu un succes la Giurgiu, dar se califică și dacă obține același rezultat cu CSM Poli Iași. Aflate la egalitate de puncte, dar și la egalitate în meciurile directe, CSM Poli Iași și Dinamo ar fi despărțite de golaveraj în cazul în care ambele termină la egalitate sau ambele pierd, iar bucureștenii sunt avantajați la acest capitol.

În rest, calculele devin destul de simple. Iașiul lui Stoican prinde play-off-ul cu un succes cu Viitorul, iar Hagi stă fără emoții dacă pleacă neînvins din Copou. Dacă e învins de Stoican, „Regele” are nevoie ca Dinamo să nu bată Astra.

Astra – Dinamo. Fără Nemec, dar cu o primă specială

Puși în fața unei contraperformanțe istorice de care au scăpat la limită anul trecut, dinamoviștii merg la Giurgiu fără Adam Nemec, unul dintre cei mai imprtanți jucători. Slovacul a acuzat dureri încă din timpul derby-ului cu FCSB, nu a putut fi recuperat, iar înlocuitrul său va fi Daniel Popa, cel care a prins pe teren finalul de coșmar din Marele Derby. În plus, în încercarea de a evita marea rușine a aventurii sale în Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță a plusat și a oferit, potrivit Gazetei Sporturilor, cea mai mare primă de când este acționar la Dinamo. Miriuță și elevii săi vor avea pe masă 30.000 de euro din partea patronului de la RIN, totul pentru a-și oferi, din nou, șansa de a se bate pentru titlu. Evident, „Tati” va arunca în luptă tot ce are mai bun, iar Torje, Nistor, Pesic și Salomao vor forma, la fel ca în meciul cu FCSB, linia ofensivă din spatele vârfului Daniel Popa.

Deranjat de speculațiile potrivit cărora Astra ar urma săse dea la o parte într-un meci în care singurul obiectiv e acumularea a maximum 1,5 puncte, Edi Iordănescu are la dispoziție toți jucătorii importanți, iar linia ofensivă va fi condusă de bascul Urko Vera și de Florentin Matei.

CSM Poli Iași – Viitorul. Stoican e încrezător, dar nu-l are pe Andrei Cristea

Fără Andrei Cristea, suspendat după un cartonaș galben încasat etapa trecută, Flavius Stoican vrea să termine o primă parte a campionatului excepțională cu o victorie împotriva campioanei României, iar fostul fundaș dreapta, care conduce una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, știe ce are de făcut: „Cei de la Viitorul o să aibă viață grea cu noi, o să fie presiune, o să facem presing, avem atitudine, determinare. Nu-i lăsăm să gândească, spațiile o să fie mici, deci o să fie… plus oamenii din spate. Deci o să fie un meci greu pentru ei să joace la aceeași capacitate”, a spus Stoican, la Digi Sport, înaintea meciului.

De cealaltă parte, prin vocea căpitanului Ianis Hagi, constănțenii merg încrezători în Copou: „Este un meci decisiv. Ori mergem în play-off, ori în play-out. Depinde doar de noi să ne luptăm pentru fiecare minge, mergem să scotem maximum din această partidă. Ne batem ambele echipe pentru un loc de play-off. Suntem echipe în formă, am câștigat ultimele meciuri”, a spus tânărul mijlocaș ofensiv al Viitorului. 

 
Autor: Cristian Voicu Publicat: 24 Feb. 2018, 22:01 Actualizat: 24 Feb. 2018, 22:02 Liga 1
Pe aceeași temă
Cea mai scumpă partidă de amor s-a plătit la Iași! Câți bani a luat o tânără, după ce a fost trimisă de iubitul ei să se culce cu un bogătaș
Cea mai scumpă partidă de amor s-a plătit la Iași! Câți bani a luat o tânără, după ce a fost trimisă de iubitul ...
Cine poartă vina în accidentul dezastruos din Suceava, soldat cu 26 de victime. Verdictul pilotului Titi
Aur VIDEO
Cine poartă vina în accidentul dezastruos din Suceava, soldat cu 26 de victime. Verdictul pilotului Titi Aur VIDEO
Un cutremur puternic de 7,1 s-a produs în apropriere de Noua Zeelandă. Autorităţile au emis o alertă de tsunami
Un cutremur puternic de 7,1 s-a produs în apropriere de Noua Zeelandă. Autorităţile au emis o alertă de tsunami
Cum arata cotele pentru castigarea Ligii 1 cu 5 etape inainte de startul playoff-ului! Echipa pe care bookmakerii au scos-o din lupta pentru titlu
Cum arata cotele pentru castigarea Ligii 1 cu 5 etape inainte de startul playoff-ului! Echipa pe care bookmakerii au scos-o ...
Eva Mendes, la 47 de ani: cele mai sexy apariții
Eva Mendes, la 47 de ani: cele mai sexy apariții
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici ...
Ungaria trimite o undă de şoc în toată Europa! Decizia care va schimba totul. Viktor Orban a spus clar
Ungaria trimite o undă de şoc în toată Europa! Decizia care va schimba totul. Viktor Orban a spus clar
LOTO 6/49 - joi 4 martie 2021. Avem numerele la tragerile loto
LOTO 6/49 - joi 4 martie 2021. Avem numerele la tragerile loto
Se închid școlile săptămâna viitoare! Anunțul făcut în direct!
Se închid școlile săptămâna viitoare! Anunțul făcut în direct!
Descoperire UNICĂ și FĂRĂ PRECEDENT în Italia! „Este EXTRAORDINAR, mai avem încă 20 de hectare de săpat și apoi vom reuși să...
Descoperire UNICĂ și FĂRĂ PRECEDENT în Italia! „Este EXTRAORDINAR, mai avem încă 20 de hectare de săpat și apoi ...
Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a schimbat direcția. Agenții l-au prins și au avut o surpriză când au văzut cine e
Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a schimbat direcția. Agenții l-au prins și au avut o surpriză când au văzut cine e
DECLARAȚII EXCLUSIVE: Bianca s-a întors lângă Alex Bodi. Deja s-a mutat: 'Viața mea este perfectă'
DECLARAȚII EXCLUSIVE: Bianca s-a întors lângă Alex Bodi. Deja s-a mutat: 'Viața mea este perfectă'
Trecutul tulbure al Alexandrei Dinu. Primul iubit, un hoț de mașini, a furat-o de la nunta cu Adrian Mutu
Trecutul tulbure al Alexandrei Dinu. Primul iubit, un hoț de mașini, a furat-o de la nunta cu Adrian Mutu
Oraşul din România care lasă în urmă Cluj şi Bucureşti. Vin investiţii de miliarde de euro
Oraşul din România care lasă în urmă Cluj şi Bucureşti. Vin investiţii de miliarde de euro
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a mai îmbătrânit. Cum arată la 70 de ani
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a mai îmbătrânit. Cum arată la 70 de ani
8 TRUCURI ca să reduci CONSUMUL de combustibil. Numărul 5 este cel mai greu de pus în practică
8 TRUCURI ca să reduci CONSUMUL de combustibil. Numărul 5 este cel mai greu de pus în practică
FOTO: Surpriza de care au parte cei care trec pe autostrada de lângă o pădure. E pe deal și are 80 de metri
FOTO: Surpriza de care au parte cei care trec pe autostrada de lângă o pădure. E pe deal și are 80 de metri
Un tânăr din Australia şi-a pierdut viaţa după ce a fost înţepat de cel mai veninos animal marin. Este primul deces cauzat de această specie din 2006
Un tânăr din Australia şi-a pierdut viaţa după ce a fost înţepat de cel mai veninos animal marin. Este primul deces ...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Viaţă de
bugetar. Fosta şefă de cabinet a lui Emil Boc, în prezent secretar general la MAI,
venituri lunare de 50.000 de lei în 2020
Viaţă de bugetar. Fosta şefă de cabinet a lui Emil Boc, în prezent secretar general la MAI, venituri lunare de 50.000 ...
Cine este Regele Asfaltului din România, omul din umbră care construieşte autostrăzile şi primeşte miliarde de la stat
Cine este Regele Asfaltului din România, omul din umbră care construieşte autostrăzile şi primeşte miliarde de la stat
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel după asta
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel după asta
Cum arăta Daniela Crudu fără operații! Nici ea nu se mai recunoaște
Cum arăta Daniela Crudu fără operații! Nici ea nu se mai recunoaște
Industria auto este în șoc: Normele Euro 7 înseamnă GAME OVER pentru motorul termic. De când se aplică
Industria auto este în șoc: Normele Euro 7 înseamnă GAME OVER pentru motorul termic. De când se aplică
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?