U Craiova poate deveni lider în Liga 1 dacă trece de Poli Iaşi. Victor Piţurcă: „Nu e interesant acum locul 1.” Ce a declarat despre formaţia lui Mihai Teja

Autor: Cosmin Staicu Publicat: 03 Oct. 2019, 19:00 Actualizat: 03 Oct. 2019, 19:39 Liga 1
U Craiova poate deveni lider în Liga 1 dacă trece de Poli Iaşi. Victor Piţurcă: „Nu e interesant acum locul 1.” Ce a declarat despre formaţia lui Mihai Teja

În etapa a 12-a a Ligii 1, Universitatea Craiova întâlneşte Poli Iaşi, vineri, de la ora 20:30, pe arena „Ion Oblemenco”. Victor Piţurcă a prefaţat disputa cu formaţia moldoveană, despre care a spus că este una periculoasă, deoarece a avut evoluţii foarte bune, chiar şi când rezultatele nu au fost unele pozitive.

Piţurcă spune că va face schimbări în primul 11, deoarece unii dintre jucători sunt obosiţi, şi speră ca elevii săi să fie concentraţi la ora jocului, deşi la ultimele antrenamente nu i-a simţit aşa de conectaţi la importanţa disputei. Antrenorul Craiovei e interesat de cele trei puncte, nu şi că Universitatea ar putea deveni lider, cel puţin temporar, în cazul unui succes cu Poli Iaşi.

„Va fi un meci complicat, fiindcă am urmărit meciurile Iaşului şi este o echipă care joacă fotbal, o echipă periculoasă. Iaşiul nu traversează o perioadă bună din punct de vedere al rezultatelor, dar ca joc nu au suferit, ei au avut evoluţii foarte bune. La noi sunt frâiele, suntem echipa considerată mai valoroasă, jucăm acasă şi ar trebui să câştigăm, dar trebuie să demonstrăm pe teren. Cicâldău este suspendat, Cosic este accidentat, Măţel este aproape refăcut, Qaka a revenit şi el. Refacerea este destul de dificilă când meciurile vin repede, dar şi prin prisma gazonului, iar din această cauză voi mai face schimbări în echipă, fiindcă vreau jucători proaspeţi. Mă aştept la un meci greu, dar am speranţa că-l vom câştiga. În acest moment sunt importante punctele şi intrarea în play-off, nu neapărat locul pe care-l ocupăm. Nu e interesant acum locul 1, ci după ultimul meci din campionat, chiar dacă pentru moral contează şi să fii lider, cine nu se simte bine pe primul loc? Ne gândim la victorie, nu că putem urca pe primul loc. Nu am realizat nimic până acum, am câştigat două meciuri în campionat. Şi nici dacă vom bate mâine nu va fi mare lucru, fiindcă va urma un alt meci. Pe băieţi i-am simţit cam relaxaţi la ultimul antrenament şi voi avea nişte discuţii cu ei, fiindcă dacă nu eşti concentrat cum trebuie pentru un meci nu vei câştiga, indiferent ce echipă mare eşti”, a spus Piţurcă.

Universitatea Craiova – Poli Iaşi se joacă vineri, de la ora 20:30, pe arena „Ion Oblemenco”. Craiova e pe locul 2, cu 22 de puncte, cu două mai puțin decât liderul CFR Cluj, iar Poli e pe poziția a 5-a, cu 17 puncte acumulate în 11 etape.

Autor: Cosmin Staicu Publicat: 03 Oct. 2019, 19:00 Actualizat: 03 Oct. 2019, 19:39 Liga 1
Pe aceeași temă