"U" Cluj se întăreşte şi la nivelul conducerii. Băbuţan şi Boştină sunt favoriţi pentru postul de director sportiv

8 ian 2015 750 afişări Liga 1
"U" Cluj se întăreşte şi la nivelul conducerii. Băbuţan şi Boştină sunt favoriţi pentru postul de director sportiv
  • Florian Walter caută un director sportiv pentru înlocuirea lui Eugen Pîrvulescu, plecat la Pandurii.
  • Atât Aurelian Băbuţan, cât şi Gabriel Boştină au mai fost în conducerea Universităţii în „era Walter”.

Pe lângă transferul de fotbalişti, Universitatea încearcă să-şi completeze şi staff-ul administrativ. Plecarea lui Eugen Pîrvulescu, la finalul turului, a lăsat o gaură pe care Florian Walter încearcă să o umple în această perioadă.

Finanţatorul Universităţii are două variante pentru postul de director sportiv şi ambele sunt cunoscute de fanii clujenilor. Primul nume la care se gândeşte Walter este Aurelian Băbuţan. Acesta a mai ocupat această funcţie la Universitatea în 2012. Băbuţan nu are angajament după ce s-a despărţit în toamnă de Săgeata Năvodari, unde a activat în ultimele două sezoane. Acesta a fost ofertat şi de ASA Târgu Mureş în această iarnă.

A doua variantă pentru postul de director sportiv este Gabriel Boştină. Fostul căpitan al Universităţii a mai făcut parte şi el din conducerea clujenilor în 2011, înainte de venirea lui Aurelian Băbuţan, când a fost vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie. Acesta are avantajul că este apropiat de George Ogăraru, cu care a fost coleg la Steaua.

Florian Walter urmează să aleagă dintre cei doi, în zilele următoare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.