Tripleta salvatoare a CFR-ului! 13 din cele 24 de goluri marcate în acest sezon au fost reuşite de trei jucători

25 oct 2011 1441 afişări Liga 1
Tripleta salvatoare a CFR-ului! 13 din cele 24 de goluri marcate în acest sezon au fost reuşite de trei jucători Tripleta salvatoare a CFR-ului! 15 din cele 24 de goluri marcate în acest sezon au fost reuşite de patru jucători

Şefii clujenilor sunt nemulţumiţi că trupa lui Costa încă nu arată ca o echipă. CFR e dependentă de Weldon, Sougou şi Renan

CFR a devenit dependentă de Weldon. Cinci din ultimele şase partide de campionat au fost tranşate în mare măsură de brazilian. În acest sezon, în clipele grele ale jocurilor, fotbaliştii care au intrat pe parcurs au fost determinanţi doar în două meciuri.

CFR a fost huiduită sâmbătă, cu Ceahlăul, deşi câştigase cu 2-1. Jorge Costa şi-a turnat cenuşă în cap la conferinţa de presă. "A fost cel mai prost meci de când sunt eu la CFR. A semănat cu cel de la Chiajna, chiar dacă acolo a fost 4-0 pentru noi. Jucătorii nu au fost pregătiţi mental şi nu au intrat în joc cum ar fi trebuit", a susţinut, vizibil afectat, "Animalul". Statistica vine în ajutorul lui Costa cu argumente. CFR simte lipsa unor fotbalişti motivaţi şi în formă, care să vină din linia a doua şi să poată intra hotărâtor într-un meci şi care, în subsidiar, să pună o presiune pozitivă pe aşa-zişii titulari. Nicoară, Hora, De Zerbi sau Kapetanos, jucătorii introduşi cel mai des până acum pe parcursul jocurilor, nu au dovedit contrariul decât în două confruntări.
Prima dată cu Sportul (6-1), când De Zerbi, intrat la pauză, a oferit două pase de gol şi a şi marcat un gol superb. În acel meci a înscris şi Kapetanos, dar era deja 5-1. A doua s-a întâmplat cu Petrolul (1-1), când "Il Fantasista", proaspăt introdus, a fost servit de Weldon şi a adus egalarea pentru "feroviari". Tot în meciul cu "studenţii", temerarul Panin şi-a recâştigat locul în echipă, în dauna lui Lionn. De atunci şi-a cristalizat şi Costa o formulă clară de joc, pe care orice fan o recită deja pe de rost. Cum nu are încă soluţii viabile pe bancă, lusitanul se poate confrunta cu relaxarea prematură a titularilor. Chiar şi aşa, evoluţia echipei este legată de aportul a patru jucători pe faza de construcţie: Sougou, Weldon, Bastos sau Renan. De altfel, 15 goluri din cele 24 marcate de CFR în Liga 1 au fost semnate de ei. Ce se va întâmpla când aceştia nu vor juca?


5 goluria marcat Weldon de la debutul său din urmă cu şase etape şi a dat şi două pase de gol

4 goluriau înscris jucătorii care au intrat pe parcurs la CFR în acest campionat: Hora (1), De Zerbi (2) şi Kapetanos (1)

15 goluri din cele 24 marcate
de CFR în Liga 1 au fost reuşite de Sougou (5), Weldon (5), Bastos (3) şi Renan (2)

Am jucat slab cu Ceahlăul, dar atacanţii noştri şi-au confirmat valoarea
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Singurul jucător care nu a dezamăgit la mijlocul terenului este Renan
Arpad Paszkany, finanţator CFR Cluj

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.