Trei mutări dintr-un foc pentru Dinamo! Jucătorii cu care Miriuţă vrea să ajungă în play-off

22 dec 2017 13730 afişări Liga 1
Trei mutări dintr-un foc pentru Dinamo! Jucătorii cu care Miriuţă vrea să ajungă în play-off

Iarna lui 2018 înseamnă pentru Dinamo o luptă în patru acte pentru obţinerea unui loc de play-off şi salvarea unui sezon plin de frământări. În acest sens, conducerea din Ştefan cel Mare a decis că lotul lui Vasile Miriuţă trebuie întărit din timp, iar trei dintre fotbaliştii împrumutaţi vor fi rechemaţi la echipă.

În măsura în care Ionuţ Negoiţă nu are de gând să scoată bani din buzunar pentru a aduce fotbalişti în perioada de mercato din iarnă, Miriuţă trebuie să găsească soluţii în curtea proprie sau să atragă în Ştefan cel Mare jucători liber de contract. Până să se îndrepte spre fotbaliştii altor echipe, conducerea lui Dinamo a decis să dea startul campaniei de achiziţii prin readucerile lui Vlad Olteanu şi Mihai Popescu (ambii de la FC Voluntari) şi Daniel Popa (FC Botoşani), anunţă Digi Sport.

Popa, care e considerat înlocuitorul lui Adam Nemec, slovacul având şanse mari să plece încă din această iarnă, a jucat în prima parte a campionatului la FC Botoşani, pentru care a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive. Chiar dacă înţelegerea era ca vârful de 23 de ani să rămână în Moldova până la finalul anului, Valeriu Iftime a fost de acord să-l cedeze încă de acum pe Popa.

În aceeaşi situaţie sunt şi Vlad Olteanu şi Mihai Popescu, fundaşul stânga şi fundaşul central pe care Dinamo îi trimisese să adune experienţă la FC Voluntari. Cotaţi la 200.000, respectiv 300.000 de euro de site-ul transfermarkt.de, cei doi se vor întoarce în Ştefan cel Mare pentru a-i asigura lui Miriuţă o gamă mai variată de opţiuni în defensivă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.