"Trebuia mers pe burtă". Reproşul pe care Ionuţ Popa i-l face primarului Timişoarei la despărţirea de ACS Poli

5 feb 2018 5124 afişări Liga 1
"Trebuia mers pe burtă". Reproşul pe care Ionuţ Popa i-l face primarului Timişoarei la despărţirea de ACS Poli Ionuţ Popa se desparte de ACS Poli după aproape doi ani de când a preluat-o. Foto: Sebastian TĂTARU (Mediafax foto)

În conferinţa de presă de despărţire de ACS Poli, club pe care l-a antrenat în ultimii doi ani, Ionuţ Popa a vorbit, printre motivele care au dus la rezilierea contractului, şi despre o serie de nemulţumiri pe care le-a trăit la echipa din capitala Banatului.

Popa a declarat că naveta zilnică Arad-Timişoara a fost unul dintre motivele pentru care nu şi-a mai dorit să continue la ACS Poli.

"Dacă nu reziliam de comun acord, plecam. Stau şi eu acasă liniştit. Un alt motiv a fost că eram toată ziua pe drumuri. Am făcut sacrificii materiale, pentru că numai eu mi-am plătit benzina. Din pasiune pentru fotbal veneam zilnic de la Arad, dar e o oboseală permanentă. Veneam noaptea din deplasare. Am văzut că clubul e sărac şi am zis să nu îi pun la cheltuială. Eu mănânc bine, aveam pretenţii să stau ca acasă şi chiria era mare", a spus Ionuţ Popa.

La despărţirea de ACS Poli, antrenorul arădean a trimis câteva săgeţi şi către primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Popa i-a reproşat, tocmai acum, declaraţiile edilului făcute la mijlocul lunii septembrie 2017, într-o perioadă în care echipa avea rezultate bune. Atunci, Nicolae Robu a spus public că autorităţile locale nu vor mai putea finanţa clubul.

"Din etapa a 10-a, când echipa mergea şnur, au apărut acele declaraţii ale primarului că autorităţile nu pot finanţa legal echipa. Consider că nu trebuia făcută nicio declaraţie, ci trebuia mers pe burtă”, a mai declarat Popa, care în mandatul său la ACS Poli a mai avut câteva contre cu primarul.

Ionuţ Popa a susţinut, luni după-amiază, o ultimă conferinţă de presă după ce a semnat rezilierea contractului cu ACS Poli. Antrenorul spune că principalul motiv al despărţirii e faptul că nu i-a adus conducerea un alt atacant de careu după plecările lui Miguel şi Abraw, dar a vorbit şi de alte nemulţumiri, legate de faptul că făcea naveta de la Arad. De asemenea, Popa a povestit că el a antrenat cu totul altceva în săptămâna dinaintea meciului pierdut cu Sepsi OSK, la Ploieşti.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.