Transferul lui Maxim la Steaua, în impas? "Ştiam că îşi doreşte să plece în străinătate! I-am zis să nu se grăbească, oferte vor mai fi!"

16 dec 2012 4100 afişări Liga 1
Transferul lui Maxim la Steaua, în impas? "Ştiam că îşi doreşte să plece în străinătate! I-am zis să nu se grăbească, oferte vor mai fi!"

Steaua s-a înţeles cu cei de la Pandurii pentru transferul lui Alexandru Maxim, acesta fiind a doua mutare a roş-albaştrilor din această iarnă, după cea a lui Gabi Iancu de la Viitorul.

Cluburile s-au înţeles, lipsind doar semnătura jucătorului pentru parafarea contractului. Petre Grigoraş l-a sfătuit să nu se grăbească, deoarece dacă va avea evoluţii bune în continuare, va avea parte de foarte multe oferte.

“Ştiam că nu se pune problema ca el să plece până în vară. Iarăşi mai ştiam că jucătorul îşi doreşte să plece în străinătate, dar totul este schimbător la noi. Deocamdată ar trebui să-i contactaţi pe cei din conducerea clubului, ei sunt cei care au ştampila, ei decid, ei fac aceste transferuri.

Eu i-am spus părerea mea. I-am spus că are nevoie de mai multă experienţă şi încredere de sine. Vine după o perioadă de aproape un an de zile, până să vină aici, în care nu a evoluat, a fost accidentat. Şi este încă tânăr, are viitorul în faţă. Dar când vine o ofertă mult mai bună decât ce avea aici…

Are şanse de a juca în primăvara europeană, sunt multe lucruri care cântăresc în luarea unei decizii. Eu nu pot să-i interzic să ajungă la Steaua care umple stadioanele. L-am sfătuit să nu se grăbească, pentru că oferte vor fi atât timp cât este serios”, a declarat Petre Grigoras pentru Sport Total FM.

Antrenorul Pandurilor a vorbit despre jucătorul său, care are un caracter puternic şi nu crede că va fi afectat de eventualele critici ale patronului.

“E plecat de la 14 ani de acasă. Este un copil trecut prin multe greutăţi. El a fost în Spania singur, s-a descurcat, deci nu cred că există o mai mare experienţă decât cea pe care a acumulat-o el departe de familie. Nu cred că o critică a patronului îl va afecta. Este puternic şi se va adapta”, a mai precizat Petre Grigoraş.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.