Transfer important făcut de CSMS Iaşi. Prunea: "Va semna pe doi ani!" Ce jucători vor mai ajunge sub comanda lui Nicolo Napoli

8 iun 2016 13861 afişări Liga 1
Transfer important făcut de CSMS Iaşi. Prunea: "Va semna pe doi ani!" Ce jucători vor mai ajunge sub comanda lui Nicolo Napoli

CSMS Iaşi a realizat al doilea transfer al verii. După atacantul Dan Roman, ieşenii l-au luat şi pe mijlocaşul Alex Ciucur, jucător liber de contract după despărţirea de Pandurii Tg. Jiu. Preşedintele executiv Florin Prunea a ajuns la un acord cu Ciucur, jucătorul urmând să semneze un contract pe doi ani cu clubul din Copou.

„Ne-am înţeles cu Alex Ciucur, va semna în zilele următoare un contract pe doi ani. Este un jucător pe care ni l-am dorit, pentru că a mai jucat la Iaşi şi a avut evoluţii foarte bune”, a declarat Florin Prunea.

Ciucur a acceptat să revină în Copou, deşi avea o ofertă superioară din punct de vedere financiar de la campioana Macedoniei, Vardar Skopje. Fostul mijlocaş al gorjenilor a mai jucat la Iaşi în perioada 2011-2013 şi în sezonul 2014-2015, de fiecare dată sub formă de împrumut.

Tinerii împrumutaţi vor reveni la echipă

Preşedintele Prunea a adăugat că în sezonul viitor se va încerca pe cât posibil întinerirea lotului. În primă fază vor fi rechemaţi la echipă toţi tinerii jucători care au fost împrumutaţi la alte cluburi în sezonul trecut.

„Chelaru va reveni de la Cugir, Boiciuc de la Suceava, Crengăniş de la Miroslava, juniorii Huţanu, Moisii, Târşa şi Moldovan vor fi prezenţi şi ei la reunire. Aceştia se vor pregăti cu echipa mare, urmând ca antrenorul să decidă cine va rămâne şi cine va fi împrumutat la alte echipe. Cert este că trebuie să întinerim puţin echipa, mai cu seamă că va trebui să avem în teren un jucător sub 21 de ani”, a mai spus Prunea.

Prunea ştie cum putem face faţă Franţei

Fostul internaţional Florin Prunea este de părere că Naţionala României va avea şanse să scoată un rezultat bun cu Franţa doar dacă va face o partitură tactică perfectă.

„Va fi foarte greu cu Franţa, dar dacă vom alerga mult şi vom face o partitură tactică fără greşeală putem scoate un rezultat bun. Cred că grupa, în ansamblu, este accesibilă, ca şi cea preliminară din care ne-am calificat. Exceptând Franţa, Elveţia şi Albania sunt doi adversari la îndemâna noastră. În mod normal ar trebui să ne calificăm”, a spus Prunea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.