"Toţi vom contribui financiar". Planul PCH, dezvăluit de un fost mare atacant din Ştefan cel Mare: "Am fost şi eu la discuţie". Ce vor să obţină ultraşii în viitorul apropiat

9 mai 2018 3402 afişări Liga 1
"Toţi vom contribui financiar". Planul PCH, dezvăluit de un fost mare atacant din Ştefan cel Mare: "Am fost şi eu la discuţie". Ce vor să obţină ultraşii în viitorul apropiat

Fostul atacant al roş-albilor, Claudiu Vaişcovici, e alături de asociaţia suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan şi a anunţat care e planul galeriei "câinilor" în privinţa implicării în administraţia clubului.

"Sunt cam încurcate lucrurile la Dinamo. Eu cred că până la urmă nu o să vândă domnul Negoiţă, dar uşor, uşor, se vor implica suporterii. Am fost şi eu la o discuţie cu suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, asociaţia se va numi de acum încolo 'Doar Dinamo Bucureşti', adică DDB.

Se vrea să avem cam 20 la sută acţiuni şi drept de vot. Toţi vom contribui financiar, nu e o sumă mare anual, mai mică de 400 de lei. Vor participa şi foşti sportivi dinamovişti, şi oameni de afaceri. Vrem să hotărâm şi noi, dacă e bine sau nu e bine, în ceea ce se vrea la Dinamo"
, a spus fostul atacant la Sport Total FM.

Apoi, a anunţat că nu există un conflict cu Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo, proiectul pornit de actorul Răzvan Oprea şi susţinut de fosta glorie a echipei din "Ştefan cel Mare", Cornel Dinu. "Nu e o chestie că e război, pot veni şi ei (n.red.- ADPD)...să aibă drept de vot. Cred că vor fi cam cinci voturi în Consiliul de Administraţie, această asociaţie are acceptul domnului Negoiţă", a explicat Vaişcovici.

Între cele două grupări, DDB şi ADPD, relaţiile sunt totuşi tensionate, cei din galerie fiind acuzaţi că au vrut să le fure proiectul primilor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.