"Toţi l-am lăudat pe Planic, Planic, Planic, Planic. Ce Planic?". Becali s-a enervat, a anunţat o "revoluţie" la echipă şi a mers mult prea departe: "O să le spun că pierdem la masa verde"

5 dec 2018 10902 afişări Liga 1
"Toţi l-am lăudat pe Planic, Planic, Planic, Planic. Ce Planic?". Becali s-a enervat, a anunţat o "revoluţie" la echipă şi a mers mult prea departe: "O să le spun că pierdem la masa verde"

Gigi Becali a fost un car de nervi, după ce FCSB a pierdut la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, scor 3-2. Finanţatorul FCSB a anunţat o "revoluţie" la echipă, în iarnă, atunci când va transfera mai mulţi jucători. În plus, a susţinut că nu mai acceptă să joace pe terenuri rele, întrucât jucătorii îi sunt puşi în pericol.

"Eu nu mă mai enervez la fotbal. E un joc de fotbal. Dacă nu, cumpărăm acum. Vine perioada de transferuri. Cumpărăm fundaşi centrali, doi, că nu avem. Nu avem mijlocaş central. Buni, nu de ăştia cărora nu le convine. Pe terenul ăsta, normal, nu trebuie să se joace. Aşa se alunecă? Cum a aunecat Gnohere. Nu-mi convine să se accidenteze Man, că pierd milioane. Pe mine nu mă interesează că pierd trei puncte. Dacă va mai fi vreun teren aşa, o să le spun că pierdem la masa verde.

Prima dată am spus că e meci de sacrificiu. Îi felicit pe cei de la Sepsi. Dacă oamenii au 15-20.000 de euro pe lună zic: "Stai, mă, îmi rup eu picioarele?" Eu cred că asta s-a întâmplat. Păi, de ce să alerge ei? Bărbăţia la noi nu există. Ai mei au valoare, dar nu au bărbăţie", a declarat finanţatorul FCSB 

Printre cei mai criticaţi jucători din echipa FCSB au fost Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic, ultimul fiind criticat destul de dur: "O echipă care are jucători precum FCSB, o echipă aşa... nu are posesie deloc. E şi o problemă de antrenor. Vom vedea despre ce e vorba. A făcut Dică o greşeală. O să-l pun eu pe Roman să fie portar. L-a băgat, ok, l-a băgat şi fundaş stânga. Băi, dar îl bagi şi mijlocaş central. Ca dovadă am primit şi golul ăla. Ne băteau oricum, pentru că nu avem jucători de sacrificiu. Dacă îţi dai gol când dai cu stângul în dreptul, poţi să câştigi campionatul? Nu poţi să câştigi cu aceşti jucători. Toţi l-am lăudat pe Planic, Planic, Planic, Planic. Ce Planic? Jucătorul anului pe Planic l-au făcut. E bunicel, dar nu e jucătorul anului.

O să cumpăr doi fundaşi centrali. Eu o să cumpăr, nu mai las pe nimeni. Eu o să-i verific aici.

Eu i-am făcut 15.000 de euro lui Bălaşa. Am greşit, îi convine, că i-am mărit de la 8.000. De ce să se mai concentreze la fotbal? Bălaşa e cel mai slab fundaş central pe care l-am avut. Cu Bălaşa ce trebuie să fac? Ai contract, e atât, dar stai pe bancă. Altul al rând, altul la rând, până când se potriveşte piesa", a adăugat Becali, la DigiSport. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.