"Tot ce ţine de partea sportivă va trece prin mâna mea". Daniel Stanciu anunţă o mare schimbare la CFR: "Există un contract în acest sens!"

23 oct 2018 4416 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Tot ce ţine de partea sportivă va trece prin mâna mea". Daniel Stanciu anunţă o mare schimbare la CFR: "Există un contract în acest sens!"

Noul director sportiv al campioanei CFR Cluj, Daniel Stanciu, şi-a expus planurile cu care a mers în Gruia.

”Pentru mine este o onoare. CFR este echipa campioană, echipa care în ultimii 12 ani a câştigat patru titluri de campioană, patru Cupe, trei Supercupe şi echipa care este pe primul loc. Am foarte multe idei, dar depinde şi de context. Cu siguranţă voi face totul pentru ca CFR să arate mai bine şi din punct de vedere al imaginii, şi din punct de vedere sportiv. Obiectivul principal este câştigarea campionatului, iar celelalte lucruri le pot schimba doar împreună cu ceilalţi din cadrul clubului. Trebuie să recunosc că până acum s-au făcut în special lucruri foarte bune la CFR, în toţi aceşti ani”, a povestit Daniel Stanciu la Look TV.

”Să aducem jucătorii cu mult înainte de începerea pregătirilor”

Responsabilităţile acestuia privesc, în special, transferurile de jucători. Stanciu este mulţumit de cum arată lotul lui Conceicao şi spune că dorinţa sa este ca transferurile să se facă cu câteva luni înainte de perioadele de pauză, cum se făceau în “era Paszkany”.

”Conform organigramei clubului, directorul sportiv se subordonează Consiliului de Administraţie şi directorului general. Tot ce ţine de partea sportivă va trece prin mâna mea. Am un cuvânt important de spus. Propunerea mea a fost însă de a ne implica mai multe persoane. Este momentul ca CFR să nu mai transfere la număr şi să transfere valoric şi unde are nevoie. Aş vrea să revenim la politica din trecut, în ceea ce priveşte adusul de jucători atunci când vom avea nevoie, pentru că în momentul de faţă CFR nu are foarte multe posturi neacoperite, să aducem jucătorii cu mult înainte de începerea pregătirilor, ceea ce se obişnuia în anii trecuţi. Cred că cu asta a luat faţa multor cluburi din România şi a arătat profesionalism”, a mai spus Stanciu.

”Ideea a fost o colaborare cu o companie foarte importantă din Franţa”

În privinţa intenţiei de a se colabora cu cluburi importante din Franţa, printre care şi PSG şi chiar a aducerii de jucători de acolo, directorul sportiv al CFR-ului a spus că se discută această oportunitate.

”CFR şi cluburile importante din România au avut mereu colaborări cu cluburi din străinătate. Asta a fost ideea şi acum de o colaborare cu o companie foarte importantă din Franţa, specializată în primul rând pe partea de marketing. S-a discutat şi despre o eventuală colaborare în ceea ce priveşte jucători care să vină în România, dar aceste lucruri se vor pune la punct în condiţiile în care va exista ceva concret. Există un contact în acest sens”, a declarat Stanciu.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.