Toja: "Batem pentru noi şi pentru antrenor!"

5 mar 2010 10 afişări Comentează şi tu Liga 1
Toja: "Batem pentru noi şi pentru antrenor!" Toja: "Batem pentru noi şi pentru antrenor!"

Toja e de părere că un succes cu ialomiţenii ar linişti apele înGhencea şi i-ar aduce lui Stoichiță consolidarea poziției pe bancatehnică.

Juan, ce spui de partida cu Unirea? Dacă Steaua pierde,iese din lupta pentru titlu?
Cred că este o partidă foarte dificilă, Urziceni are o echipăfoarte bună. Dacă nu vom obţine un rezultat important, s-ar puteasă ne îndepărtăm de titlu şi va deveni mai dificil. Am putea pierdemult, dar sper să nu se întâmple asta.

Crezi că un eşec l-ar face pe Stoichiţă săplece?
Noi mergem la orice meci cu gândul la victorie, iar acea victorie odorim pentru Steaua, pentru noi şi pentru antrenor. Dorinţa mea şia colegilor mei este să câştigam şi să nu se pună problema caantrenorul să plece. Ne simţim foarte bine cu Stoichiţă!

Care dintre contracandidatele în lupta pentru titlu tesperie cel mai tare?
Nu mă sperie nimeni. CFR, Urziceni, Vaslui sunt echipe foarte bune.Şi Dinamo are echipă bună, chiar dacă este în urma noastră înclasament. S-a spus în presă că noi, după înfrângerea cu Ceahlăulşi egalul cu CFR, avem şanse mai mici de a câştiga titlul. Nu esteadevărat, deoarece fotbalul este imprevizibil şi nu suntem pefinalul campionatului, când cu greu se mai pot schimbalucrurile.

Ca şi Petre Marin şi Tudose, şi tu ai fost criticat depatron. Te-a deranjat când patronul s-a luat de tine înpublic?
Eu ştiu când joc bine şi când joc rău. Măantrenez mereu la maximum şi dau totul pentru Steaua, chiar dacăjoc bine sau rău. Se poate întâmpla să nu-ţi iasă totul aşa cumvrei. Dacă joc rău, mă antrenez şi mai tare. În ceea ce priveştecriticile, eu respect opinia oricărei persoane, deoarece libertateade exprimare este un simbol al democraţiei.¢


"Problemele dintre patron şi suporteri ne depăşesc penoi. Încercăm să jucăm cât mai bine, ca să aducem lumea alături deechipă"
Juan Toja, mijlocaş Steaua

"Criticile patronului? Eu respect opinia oricăreipersoane, deoarece libertatea de exprimare este un simbol aldemocraţiei"
Juan Toja, mijlocaş Steaua

Panduru,deranjat de "recomandarea" FRF

Faptul că cineva din FRF a recomandat folosirea lui Tănase pe unanumit post şi la echipa de club l-a deranjat pe Panduru (foto)."Nu mi se pare în regulă ca cei de la FRF să ne spună unde să-lfolosim pe Cristi, eu nu mă tocmesc cu naţionala să-mi ia acolofotbalişti", a declarat, ieri, la gsp tv, Panduru. El a mai adăugatapoi: "Stoichiţă a spus clar că Tănase nu poate juca în bandăconform viziunii lui. Mihai vrea jucători de viteză pe cele douăpărţi".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.