Toate bune şi frumoase, în vederea lui Nistor: "Eşecul cu Juventus a fost un accident". Ce spune mijlocaşul despre situaţia lui Torje

3 apr 2018 1422 afişări Liga 1
Toate bune şi frumoase, în vederea lui Nistor: "Eşecul cu Juventus a fost un accident". Ce spune mijlocaşul despre situaţia lui Torje Foto Răzvan Sauciuc

Dan Nistor a refuzat să vorbească despre sitauţia lui Gabi Torje, la finalul meciului cu FC Botoşani, câştigat cu 1-0. Mijlocaşul a mai spus că înfrângerea din etapa a treia, 2-1 cu Juventus, a fost un simplu accident.

"Cred că ei au avut doar ocazia lui Roman, foarfeca, din fericire Penedo ne-a salvat. În momentele grele se văd caracterele puternice. Mi-e greu să vă spun ceva de Torje, sunt alte persoane în măsură să vă spună. Acel eşec cu Juventus a fost un simplu accident, nu sunt alte probleme la echipă", a spus Nistor, la microfonul Digi Sport.

Gabi Torje a fost lăsat în afara lotului pentru restanţa cu Botoşani, după ce în partida cu Juventus a avut o evoluţie dezamăgitoare. De asemenea, au apărut zvonuri potrivit cărora jucătorul a petrecut mai multe nopţi în oraş. În urma acestui succes, Dinamo s-a distanţat la patru puncte de Botoşani, echipă aflată pe locul secund în playout.

Preşedintele echipei din "Ştefan cel Mare", Alexandru David, a răbufnit la adresa elevilor lui Florin Bratu. Acesta a transmis că se va "face curăţenie" la echipă, mai ales după eşecul în faţa celor de la Juventus Bucureşti, 1-2: "Vreau să spun tuturor jucătorilor care sunt la Dinamo: dacă ei cred că doar pentru că respiră aerul de la Săftica trebuie de fiecare dată pe 15 ale lunii să-şi ia salariul, se înşală, dar lucrurile astea se vor regla pe viitor. Dacă ei cred că dacă pleacă la vară, după ce îi bate Juventus Colentina, se înşală. Dacă cei care au contracte şi de la vară încolo şi cred că se pot prezenta aşa cum s-au prezentat la meciul cu Juventus Colentina, mai rămân de la vară, se înşală.

Şi, în fine, dacă Gabi Torje iubeşte acest club şi suporterii şi a făcut sacrificiile pe care le-a făcut în momentul în care a ales să revină la Dinamo, trebuie să şi demonstreze, nu doar din gură", a declarat Alexandru David, la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.