Timişoara şi Vaslui se bat pe Moraes!

18 mar 2010 59 afişări Comentează şi tu Liga 1
Timişoara şi Vaslui se bat pe Moraes! Timişoara şi Vaslui se bat pe Moraes!

Brazilianul care a explodat în acest retur pentru Bistriţa,Moraes (foto), este deja dorit de mai multe cluburi, atât din ţară,cât şi din străinătate.

Antrenorul Marius Şumudică a fost sunat după meciul de ieri deimpresari, care au făcut o superofertă.

Moraes impresionează tot mai mult şi generează un tot mai mareinteres. A costat 170.000 de euro şi e pe cale să aducă GlorieiBistriţa un profit de câteva ori mai mare. Chiar ieri, MariusŞumudică a fost contactat de impresari, care i-au prezentat oofertă din Rusia pentru brazilian, ofertă care se ridică la 1,5milioane de euro. Aceasta se adaugă propunerii de 1,2 milioane deeuro venite de la Porumboiu, patronul Vasluiului. De asemenea,Timişoara a intrat şi ea pe fir, dorindu-l pe Moraes de lavară.

Un club din Franţa şi-a anunţat prezenţa la unul dintreviitoarele meciuri ale Gloriei. Preşedintele Jean Pădureanu anunţăînsă că nu se desparte de Moraes decât pentru clauza de reziliere,în valoare de două milioane de euro.

Moraes e sculă! E singurul jucător pe care l-am văzutpupat de Jean Pădureanu după un meci!
Marius Şumudică, antrenor Bistriţa

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.