Ţicleanu, dat afară prin sms

23 aug 2010 21 afişări Liga 1
Ţicleanu, dat afară prin sms Ţicleanu, dat afară

Aurel Ţicleanu a rezistat doar cinci etape pe banca echipeiUniversitatea Craiova. Egalul de sâmbata,2-2 la Ploieşti, cu Astra,i-a fost fatal antrenorului, care a fost demis ieri de patronulAdrian Mititelu.

Oficial, înlocuitorul va fi anunţat până sâmbătă, dar favorit lapreluarea Ştiinţei este Ştefan Stoica. Interimar este SanduTăbârcă. Sătul să aştepte rezultate, Adrian Mititelu şi-a pierdutrăbdarea cu Aurel Ţicleanu, tehnician
care se bucurase până acum de sprijinul patronului. Extrem denervos după egalul de la Ploieşti, Mititelu l-a demis pe "Chiose"încă de sâmbătă noaptea, trimi­ţându-i acestuia un SMS: "Îmi parerău de munca ta, dar se pare că nu eşti compatibil cu echipa". Dupăo noapte albă, Mititelu a pus piciorul în prag şi a făcut anunţulpe blogul său personal: "Mandatul de antrenor al lui AuricăŢicleanu s-a încheiat sâmbătă seara, dupa meciul cu Astra. Mi-ampus mari speranţe în reuşita lui Aurică Ţicleanu ca antrenor. Dinnefericire, lucrurile nu au evoluat aşa cum m-am aşteptat. Înfotbal, indiferent cât de mult ai munci, şi Aurică a făcut-o multde tot, este insuficient dacă nu ai şi rezultate. Îi doresc luiAurică Ţicleanu tot binele din lume, este un om deosebit şi toatăviaţa îl voi avea la inimă".

ŞtefanStoica, în pole-position

În această situaţie, cele mai mari şanse de a prelua Craiova leare Ştefan Stoica, el mai lucrând cu Mititelu în Bănie. De altfel,cei doi sunt şi foarte buni prieteni.Pentru Victor Pi­ţurcă şiNicolo Napoli, şansele sunt aproape nule. Deşi dornic de revanşă,este greu de crezut ca Pi­ţurcă va accepta să preia acumUniversitatea, având în vedere situa­ţia economică precară aechipei, în timp ce Napoli nu este dorit de Mititelu.
De asemenea, Mititelu ia în calcul variantele Petre Grigoraş, IonuţPopa şi Sorin Cîrţu. Nu e exclus ca şi Ilie Balaci să fie solicitatsă revină la Craiova.

Îmi pare rău ca s-a terminat aşa. Acum va veni altcineva laCraiova şi va culege roadele muncii mele
Aurel Ţicleanu, fost antrenor la Craiova

3 puncte din 15posibile a adunat Universitatea cu Aurel Ţicleanu pe banca în acestsezon de Liga I

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.