Tensiuni la Sf. Gheorghe! Fanii lui Dinamo au intrat din nou în conflict cu suporterii lui Sepsi: "Ria, ria, Ungaria"

2 sep 2019 11236 afişări Liga 1
Tensiuni la Sf. Gheorghe! Fanii lui Dinamo au intrat din nou în conflict cu suporterii lui Sepsi: "Ria, ria, Ungaria"

Suporterii lui Dinamo au intrat într-un nou scandal, la meciul cu Sepsi OSK.

Înainte de fluierul de start, forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogen după ce suporterii lui Dinamo au încercat să pătrundă într-un alt sector. Fanii lui Dinamo au părăsit zona respectivă, dar au revenit în sectorul lor în minutul 6. "Câinii" din tribune au început imediat să-şi facă prezenţa simţită şi au scandat: "România! România! România!". Publicul de la Sfântu Gheorghe nu a apreciat gestul şi imediat a urmat un cor de huiduieli. Fanii lui Sepsi OSK au început mai apoi să scandeze: "Ria, ria, Ungaria".

Fanii lui Dinamo au mai avut un conflict cu suporterii lui Sepsi

În sezonul trecut, meciul dintre Sepsi şi Dinamo a avut parte de incidente. Un fan dinamovist le-a luat gazdelor din Sfântu Gheorghe un steag al Ungariei de pe gard, a încercat să-l ducă celor din galeria "câinilor", dar a fost stopat de către forţele de ordine. A fost imobilizat şi transportat în afara terenului, dar ce nu s-a observat a fost că unul dintre stewarzi i-a luat drapelul din mână şi l-a aruncat. În iureşul general, suporterii dinamovişti rupând gardul şi încercând să intre pe gazon, drapelul a fost "uitat" pe margine. S-au folosit gaze lacrimogene, inclusiv directorul general al roş-albilor, Ionel Dănciulescu, fiind afectat, dar unul dintre fanii oaspeţilor s-a concentrat asupra "capturii". Acum, cei din galerie au venit cu dovada. În lumea ultraşilor, atunci când steagul unei brigăzi e capturat, aceasta se desfiinţează!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.