Telenovela vânzării lui Dinamo, aproape de final! Care e termenul limită: „Dacă nu va accepta, asta e!”

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 17 May. 2020, 08:51 Actualizat: 17 May. 2020, 09:09 Fotbal Intern

Ioan Andone (60 de ani) a vorbit despre stadiul negocierilor dintre Ionuț Negoiță și grupul de investitori spanioli privind vânzarea lui Dinamo. Fostul antrenor și jucător al formației roș-albe susține că termenul limită până la care patronul lui Dinamo mai poate lua o hotărâre, în privința cedării clubului, este luni.

Totodată, Andone spune că acționariatul spaniol, condus de fostul canotor Herminio Menendez, ar fi acceptat toate clauzele impuse de Negoiță, pentru a facilita realizarea tranzacției.

Noul termen limită pentru vânzarea clubului din „Ștefan cel Mare”

„Spaniolii au acceptat toate clauzele, ca să fie bine. Dacă vrea să vândă, acum decizia e la Negoiță. Vor fi garanții, nu 3 în 30 de zile, ci 10 milioane în contul clubului. Există un termen limită, luni. Dacă nu va accepta, asta e”, a declarat Iona Andone, pentru ProTV.

Spaniolii sunt dezamăgiți de Ionuț Negoiță

Toni Curea, reprezentantul fondului de investiții din Spania deținut de Herminio Menendez, susține că Ionuț Negoiță nu a oferit niciun răspuns până în acest moment, chiar dacă spaniolii au încercat să îndeplinească toate cerințele afaceristului de la RIN. Astfel, acest lucru confirmă informația dezvăluită de ProSport.

„Tot ce a cerut Dinamo este îndeplinit de acum trei săptămâni, inclusiv joi a ieşit firma pe care o cere legea sportului. Conform înţelegerilor contractuale, suntem dispuşi să dăm suma de zece milioane de euro în termen de 30 zile, nu doar trei milioane de euro, aşa cum a cerut Dinamo. În plus, pentru anul viitor, avem şi bugetul garantat.

În plan fotbalistic, suportul nostru este dat prin aducerea lui Herminio Menendez, cel care a creat Sevilla şi Gijon, şi a lui Ioan Andone, fost căpitan al lui Dinamo, ca jucător, şi câştigător de event cu Dinamo, ca antrenor. Micile amănunte care au mai rămas de stabilit sunt solicitarea trecerii numelui autocarului pe numele clubului Dinamo, nu pe numele hotelului Rin, şi procesul de bancrută de care va raspunde în continuare Ionuţ Negoiţă.

În plus, am garantat deja că, la Săftica, ne vom ocupa de academia lui Dinamo şi vom investi acolo pentru viitorul lui Dinamo. De joi aşteptăm răspunsul lui Negoiţă, care întârzie să vină. Am respectat toate cererile, iar răspunsul dânsului nu mai vine. Acum vom afla cu adevărat dacă vrea sau nu să vândă clubul” , a declarat Toni Curea, reprezentantul fondului de investiții deținut de Herminio Menendez, conform Telekom Sport.

 

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 17 May. 2020, 08:51 Actualizat: 17 May. 2020, 09:09 Fotbal Intern
Pe aceeași temă