Teja încă mai speră la titlu: "Nu e nimic pierdut". Momentul care l-a iritat pe antrenor: "Altă întrebare!"

21 apr 2019 2700 afişări Liga 1
Teja încă mai speră la titlu: "Nu e nimic pierdut". Momentul care l-a iritat pe antrenor: "Altă întrebare!"

Mihai Teja se îndepărtează de titlu, după remiza cu Viitorul, scor 1-1, iar la final a fost iritat de anumite întrebări ale reporterilor. Tehnicianul a spus că până la final va crede în câştigarea titlului.

Teja mai speră în titlu: "Am făcut un joc bun, am avut foarte multe ocazii, păcat că nu am înscris, am avut ocazii singur cu portarul, am avut ocazii să jucăm în faţa porţii, doar să venim să băgăm mingea în poartă. Mergem mai departe, nu e nimic pierdut, eu cred că mai sunt patru meciuri.

Puteţi să mă întrebaţi altceva? Sunt schimbările făcute de mine, normal că sunt făcute de mine.

Nu a mers că nu a intrat mingea în poartă. Am avut şapte ocazii. Nu e uşor să joci, să ai şapte ocazii, cel puţin patru în prima repriză, în a doua repriză la fel 3-4 şi să nu dai goluri. Golul cred că a lipsit, în rest cred că am făcut un meci bun. Cred în continuare. Mai sunt patru meciuri, vedem ce se întâmplă. Vreau să credem în continuare pentru că nu se ştie în fotbal ce se întâmplă. Încerc să muncesc la fel de bine în continuare împreună cu jucătorii după care vedem", a spus Teja, la microfonul Telekom Sport.

Teja a fost întrebat şi dacă se teme că va fi dat afară, moment în care i-a cerut reporterului să pună altă întrebare:
Reporter: Dacă rataţi obiectivul vă daţi demisia?
Teja: Altă întrebare!

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.