Taborda a plecat de la Poli: "Îmi pare rău, iubesc Timişoara"

15 iun 2011 2765 afişări Liga 1
Taborda a plecat de la Poli: "Îmi pare rău, iubesc Timişoara" Taborda a plecat de la Poli: „Îmi pare rău, iubesc Timişoara”

Pedro Taborda şi-a încheiat socotelile cuPoli Timişoara, iar de astăzi este jucător liber de contract.Portarul spune că are câteva oferte din Liga I şi că în proporţiede 90 la sută va rămâne în România.


"Am pus capăt acestor trei ani frumoşipe care i-am petrecut la Timişoara. Cel mai important este că amînvăţat cum se lucrează în afara Portugaliei. A fost o experienţăplăcută, nu plec supărat pe nimeni, iubesc oraşul Timişoara şiechipa de aici şi îmi pare rău că nu mai rămân. Mă voi mai antrenacâteva zile cu Poli, dar în curând voi pleca la o altă echipă", adeclarat Taborda în exclusivitate pentruwww.prosport.ro.

În ceea ce priveşte viitorul său, portughezula spus că e în discuţii cu câteva cluburi din Liga I. "90 la sutăvoi rămâne în România. Vreau să mai joc doi ani aici şi chiarexistă discuţii cu câteva cluburi din Liga I", a spus portarul carea jucat în opt meciuri pentru Poli în sezonul recentîncheiat.


Portarul care va împlini 33 de anipeste o săptămână s-a despărţit amiabil de clubul alb-violet,declarând chiar că a renunţat la o parte din pretenţiile salefinanciare. "Nu pot să zic că sunt pe deplin mulţumit de condiţiiledespărţirii, dar clubul are probleme financiare şi am fostînţelegător. Ar fi urât din partea mea să le mai fac şi eu problemeacum", a spus Taborda.


După Taborda, alţi treifotbalişti urmează să fie puşi pe liber de club mâine sau poimâine.Este vorba de Magera, Cisovsky şi Burcă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.