Suporterii vor demisia lui Andone de la CFR Cluj

30 aug 2008 12 afişări Liga 1
Suporterii vor demisia lui Andone de la CFR Cluj Titular pentru prima dată în acest sezon, clujeanul Culio (în vişiniu) a avut o evoluţie slabă
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

CFR nu a putut s-o învingă nici pe Poli Iaşi, care a obţinut primul punct din acest sezon. După ce au urmărit tragerea la sorţi de la Monte Carlo şi au văzut cum favoriţii lor au luat loc cuminţi la „masa bogaţilor”, suporterii CFR-ului au venit cu un scop precis la partida cu Poli Iaşi. Să forţeze debarcarea lui Ioan Andone. Chelsea şi Roma vor poposi în Gruia, iar pretenţiile suporterilor par direct proporţionale cu performanţele. De asta s-a convins cu siguranţă Ioan Andone, căruia i s-a cerut demisia încă dinainte de începerea partidei. „Ando, nu jucăm nimic!” şi „Linişte, gândeşte Andone!” s-a auzit din tribună.

Simţind că ar putea auzi imnul Champions League doar la televizor, Andone şi-a pus ultimele speranţe în jucători. Aceştia au jucat însă la fel de apatic ca şi până acum şi au dat parcă apă la moară suporterilor. Yssouf Kone a vrut să arate că el nu s-a confruntat cu Chelsea doar în jocurile pe calculator, dar a ratat două Tşanse bune, iar Culio, titularizat în premieră în acest sezon, şi Dubarbier au părut lipsiţi de inspiraţie.

În partea secundă, jucătorii au demonstrat că ţin la antrenorul lor şi au asaltat poarta lui Pleşca. Cu cuţitul la os, Andone a introdus artileria grea, dar nici Trică, nici Didi sau Emanuel Kone nu au reuşit mai nimic pe un fundal sonor axat pe „Ando, lasă-ne!” şi „Demisia!”. Cu mâinile în sân şi încercând să-şi mascheze disperarea, antrenorul CFR-ului a resimţit pe pielea sa cât de scurt este drumul de la extaz la agonie. şi se putea şi mai rău, dacă ne gândim că Tănasă, singur singurel cu portarul Stăncioiu, a trimis peste, în ultimele minute ale meciului de la Cluj.

Andone: „Dacă nu mă vor, plec!“
Ioan Andone (foto) spune că o decizie în privinţa viitorului său la Cluj poate fi luată doar de Arpad Paszkany şi de Iuliu Mureşan. „Dacă ei nu mă vor, nu e nicio problemă, plec. Să vină altul mai bun!”, a afirmat Andone. „Sunt primul nemulţumit de jocul echipei.Nu avem posesia mingii şi nici precizie la finalizare. E clar că nu se poate mai mult. E o crispare în jocul echipei şi voi încerca în această pauză să schimb ceva. Sunt 23 de jucători, dacă ăştia 11 nu pot, o să intre alţii”, a zis Andone.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.