Suporterii ieşeni pun presiune pe oficialităţi şi cer susţinerea echipei de fotbal. Mesajul către primarul Mihai Chirica

8 iun 2019 1284 afişări Liga 1
Suporterii ieşeni pun presiune pe oficialităţi şi cer susţinerea echipei de fotbal. Mesajul către primarul Mihai Chirica

Aflată într-un moment de criză, echipa de fotbal Politehnica Iaşi este sigură de susţinerea necondiţionată a suporterilor. Aproape de echipa favorită şi la bine, dar mai ales la greu, fanii Politehnicii fac front comun şi încearcă să pună presiune pe oficialităţile locale pentru a susţine financiar unul dintre ”brandurile” oraşului. Liderii mai multor grupări de suporteri au decis să solicite primarului Iaşiului, Mihai Chirica, o întrevedere la care să participe şi conducerea clubului, scopul fiind găsirea unor soluţii viabile şi rapide de susţinere a grupării din Copou.

Liga Suporterilor Iaşi ”Legione Azzura” a trimis edilului Iaşiului un comunicat semnat de către preşedintele Cătălin Anechitoaiei, în care se precizează că ”imaginea oraşului nostru este asociată de cele mai multe ori cu performanţele echipei de fotbal”.

”Asociaţia LIGA SUPORTERILOR IAŞI ”LEGIONE AZZURA”, în calitate de Preşedinte, împreună cu GRUPUL SUPORTERILOR IEŞENI, în urma articolelor şi declaraţiilor apărute în mass-media şi în mediul online, privind situaţia financiară a echipei de fotbal CSM POLITEHNICA IAŞI prin prezenta, vă rugăm a organiza o întâlnire la care să participaţi dumneavoastră în calitate de Primar al Municipiului Iaşi, reprezentanţi ai Departamentului de Sport din cadrul Primăriei Iaşi, Reprezentanţi ai Consiliului Director si Preşedintele clubului de fotbal CSM POLITEHNICA IAŞI, şi o parte reprezentativă a suporterilor şi susţinătorilor echipei de fotbal CSM POLITEHNICA IAŞI, pentru a avea o discuţie privind perspectivele şi proiectele clubului pentru sezonul competiţional 2019-2020, dar şi pentru următoarele sezoane, despre posibilitatea implicării suporterilor în susţinerea acestor proiecte, despre crearea unui mediu propice performanţelor sportive, despre situaţia financiară a clubului şi de identificare a unor modalităţi legale de implicare a autorităţilor locale în susţinerea financiară a echipei de fotbal CSM POLITEHNICA IAŞI. Imaginea oraşului nostru este asociată de cele mai multe ori cu performanţele echipei de fotbal”, scrie în comunicatul semnat de către preşedintele Cătălin Anechitoaiei”.

Daniel Talpalaru, preşedinte al Asociaţiei ”Old Boys Politehnica Iaşi”: ”Poli Iaşi este un brand al oraşului, un fenomen, o stare de spirit şi are nevoie de susţinere!”

La rândul său, Daniel Talpalaru, preşedintele Asociaţiei ”Old Boys Politehnica Iaşi”, a declarat că echipa din Copou trebuie susţinută de către Primărie, pentru că este un brand al oraşului.

”Ne dorim să avem o întâlnire cu domnul primar Mihai Chirica, în cadrul căreia să găsim soluţii de susţinere a acestei echipe. Politehnica Iaşi este un brand al oraşului, este un fenomen, o stare de spirit. Iaşiul are nevoie de această echipă, fotbalul românesc are nevoie de Politehnica Iaşi. Împreună cu domnul primar şi cu conducerea clubului sperăm să găsim soluţii de a ieşi din acest impas. Echipele de fotbal din mai multe oraşe ale ţării sunt susţinute de către municipalităţi şi sunt convins că pot fi găsite soluţii legale şi la Iaşi”, a declarat şi Daniel Talpalaru.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.