"Sunteţi penibili!" Rapidiştii Astrei l-au "distrus" pe Lovin când au văzut mesajul "Doar Dinamo Bucureşti!". "A fost o idee genială... Steliştii să-i felicite!"

18 aug 2016 20109 afişări Liga 1
"Sunteţi penibili!" Rapidiştii Astrei l-au "distrus" pe Lovin când au văzut mesajul "Doar Dinamo Bucureşti!". "A fost o idee genială... Steliştii să-i felicite!"

Farsa jucată de fanii dinamovişti rivalilor de la Steaua chiar la meciul cu Manchester City, din play-off-ul Champions League, a avut ecouri în întreaga lume, dar şi în fotbalul românesc, fiind comentată inclusiv de adversarele celor două formaţii implicate.

Fostul stelist Florin Lovin, în prezent la Astra, cataloghează acţiunea "câinilor" drept "genială" şi spune că steliştii ar trebui să recunoască  superioritatea rivalilor la acest capitol.

”Eu, sincer, i-aş felicita pe cei de la Dinamo. Dacă aş fi în staff-ul Stelei, eu aş felicita galeria lui Dinamo. De multe ori trebuie să strângi mâna adversarului, să-l feliciţi pentru ce a făcut. A fost o idee genială a celor de la Dinamo. I-au păcălit, trebuie să-şi asume lucrul ăsta şi să meargă mai departe. Păcat, pentru că Steaua, la capitolul fani, nu prea are cu ce contracara în momentul de faţă. Eu, personal, dacă eram în tribună şi vedeam ceva alb-roşu pe acolo nu cred că luam pe mine. Oricum, e trist, e foarte trist.

Să hipnotizezi 20.000 de oameni sau câţi au fost acolo, este un lucru extraordinar. Acum vă daţi seama că celor de la Steaua nu le-a căzut bine şi încearcă şi ei să spună că nu îi interesează, dar n-are cum să nu te intereseze un astfel de lucru. Cei de la Dinamo încă o dată au demonstrat că este cel mai organizat club din România în momentul de faţă, de la conducere până la galerie
", a spus Lovin, conform Digi Sport, într-o conferinţă de presă.

"Tocat" de Săpunaru şi Niculae

Fostul mijlocaş al Stelei a urmărit partida roş-albaştrilor cu Manchester City, scor 0-5, alături de rapidiştii Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru şi a dezvăluit că a fost nevoit să suporte şi ironiile celor doi, în momentul în care a fost afişat mesajul "Doar Dinamo Bucureşti" pe întreaga tribună plină cu fani ai Stelei.

"Chiar după antrenament, veneam în maşină cu Săpunaru şi cu Niculae, veneam înapoi la Bucuresti, de la Ploieşti şi ne uitam pe telefon la meci. Închipuiţi-vă ce mi-au făcut în momentul când scria "Doar Dinamo Bucureşti" acolo.

45 de minute am fost asaltat total - "Sunteţi penibili!", "Nu puteţi nimic". Nu prea am avut ce să le spun, scorul era cum era. Totuşi, eu nu mai simt atât de multe pentru Steaua, cum simţeam înainte. A fost o perioadă frumoasă din cariera mea şi atât
", a povestit Lovin.


 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.