"Sunt fotbalistul-hocheist"

20 feb 2010 26 afişări Liga 1
"Sunt fotbalistul-hocheist" "Sunt fotbalistul-hocheist"

Este unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul lui Dinamo, vorbeşte rar, se fereşte de şabloane şi este văzut ca unul dintre cei mai citiţi fotbalişti. Răspunsul lui Boștină la întrebarea "Câte cărţi ai citit?": "Ceva mai multe decât golurile marcate!".

Salut, Gabi. Eşti scump la vorbă şi asta e şi prima întrebare. De ce apari aşa de rar în faţa presei?

Pentru că se vorbeşte prea mult, se spun multe lucruri aiurea. Îmi e jenă, de-asta am luat decizia de a deschide gura mai rar. Altfel, să nu fiu înţeles greşit, dar nu îmi plac declaraţiile de genul "ne dăm viaţa pe teren". Nu. Eu spun că "îmi place să trăiesc pe teren"!

Ai aproape 33 de ani. Te gândeşti să te retragi?

Nu mi-am pus problema asta. De ce să o fac? Am patru kilograme sub greutatea normală. Mă simt chiar mai bine decât la 26 de ani. La 35-36 de ani o să‑mi fac o reevaluare şi poate o să pun ghetele în cui.

Atunci, te întreb altfel. Eşti pe final de contract cu Dinamo. În vară îţi expiră înţelegerea. Ce o să faci?

Eu vreau să joc în continuare la Dinamo. M-am simţit bine aici, dar până acum nu mi s-a propus prelungirea şi nici nu o să fiu supărat pe cineva dacă acest lucru n-o să se întâmple. Spre surprinderea mea, toţi acţionarii s-au purtat foarte frumos cu mine. Ştii cum se spune: recunoştinţa e floare rară.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.